Polet z jadralnim padalom

Polet z jadralnim padalom

Oglejte si pokrajino iz ptičje perspektive skupaj z našimi izkušenimi piloti. Polet z jadralnim padalom je nepozabna izkušnja za vsakogar! Le nekaj korakov po vzletišču je potrebnih in že lahko jadrate. Tandemski polet je lahko prvi korak do novega športa, zanimiva dogodivščina v prostem času ali pa nepozabno darilo za prijatelje in družinske člane.

Polet v tandemu z jadralnim padalom je najenostavnejši korak, da doživiš in izkusiš edinstven in vznemirljiv občutek letenja, v njegovi naravni in pristni obliki.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Polet z jadralnim padalom - Konjiška gora
Polet z jadralnim padalom Najhitrejša pot do poleta z jadralnim padalom je polet v tandemu z našimi izkušenimi piloti. Vsi poleti se izvajajo z najmodernejšim..
150,00 €
Brez DDV: 122,95 €
Glede na 2 mnenj.
Polet z jadralnim padalom - Vogel
Polet z jadralnim padalom - Vogel Vzletišče Vogel se nahaja na nadmorski višini 1670 m, vzhodna stran vzletišča in vrhovi v okolici zagotavljajo odlično termič..
180,00 €
Brez DDV: 164,38 €
Polet z jadralnim padalom - Vogar
Polet z jadralnim padalom - Vogar Vzletišče Vogar se nahaja na severni strani Bohinjskega Jezera na nadmorski visini 1050 m. Strmo pobočje in odprt razgled pro..
110,00 €
Brez DDV: 100,46 €
Polet z jadralnim padalom - Studor
Polet z jadralnim padalom - Studor Vzletišče Studor se nahaja severovzhodno od Bohinjskega jezera na nadmorski višini 1050 m nad vasico Stara Fužina. Pri pole..
140,00 €
Brez DDV: 127,85 €
Akrobatski polet z jadralnim padalom - Vogel
Akrobatski polet z jadralnim padalom - Vogel Akrobatske polete z jadralnim padalom v tandemu izvajamo iz vzletišča Vogel, ki se nahaja na 1670 m nadmorske viši..
200,00 €
Brez DDV: 182,65 €
Helio polet z jadralnim padalom
Helikopterski polet in polet z jadralnim padalom Helikopterski tandemski polet ponuja dve doživetji v enem paketu. Polet z helikopterjem in polet z tandemskim ..
340,00 €
Brez DDV: 310,50 €

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal