Imaš vprašanja?
Imamo odgovore!

Pokliči nas: 059 30 30 80

Bungee skok

Doživi svobodo v novi dimenziji in izkusi čarobnost prostega pada. Dodaj krila svoji avanturi in dvigni svojo samozavest. Skok z elastiko ali Bungee Jumping je edinstvena kombinacija svobode ter brezskrbnosti letenja z garancijo popolne varnosti. Bungee jumping v svoji najizvirnejši obliki. Občutek mravljinčenja in izziv pred skokom v Dravo iz najvišjega železniškega mosta v Evropi iz višine 96 metrov ali iz jezu Klaus iz višine 50 metrov. Pod vami zeleno-modra reka sredi čudovite narave. Pripravite se na najbolj nenavaden skok svojega življenja.

Visoko usposobljena ekipa in certificirana varnost vam zagotavlja varen in brezskrbnen užitek. Nazaj h koreninam - bungee jumping z mostu ali jezu je najbolj privlačna oblika skokov. V prostem padu iz najvišjega železniškega mostu ali mogočnega jezu v ozadju je tudi za strokovnjake najlepša oblika skokov - užitek in še več akcije v številnih izvedbah: skok v tandemu z partnerjem ali prijateljem, skakanje z "potopom", skok na hrbet, skok z salto,...

Bungee skoke izvajamo na Podjunskem mostu na avstrijskem Koroškem in na jezu Klaus v Zgornji Avstriji, dodatno pa vam ponujamo še storitve slikanja in/ali snemanja, s čimer bo vaše adrenalinsko doživetje ostalo nepozabno.

Na vrh