Vrednostni darilni boni

V naši adrenalinski  ponudbi boste zlahka našli doživetja za vse, ki jih želite obdariti. Če je pa odločitev vseeno pretežka, podarite vašim slavljencem ali poslovnim partnerjem Xsport vrednostni darilni bon in izbrali bodo sami. Vrednostne darilne bone smo pripravili v različnih temah kot so rojstni dan, valentinovo, božič, novo leto ali pa brez posebne teme, ki je npr. primerna kot poslovno darilo. Pri vsakem bonu boste lahko izbrali različne vrednosti, dopisali pa boste lahko tudi vaše osebno sporočilo, ki bo če se boste odločili, poslano v spremljajočem dopisu vašemu obdarovancu.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Darilni bon: Vse najboljše!
Iz tedna v teden praznujemo rojstne dneve, obletnice, pomembne življenjske prelomnice in podobno, idej za darila pa ni in ni. Če se znajdete v taki situaciji, n..
0,00 €
Brez DDV: 0,00 €
Glede na 2 mnenj.
Darilni bon: Božič in Novo leto
December je čas malih pozornosti za ljudi, ki jih imate radi in vam celo leto stojijo ob strani, ko jih potrebujete. Posebno presenečenje za posebne ljudi v vaš..
0,00 €
Brez DDV: 0,00 €

Vsebina košarice

Koronavirus obvestilo

Koronavirus obvestilo

V času omejitev zaradi koronavirusa lahko naročila za vsa doživetja oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od konca omejitev, ki onemogočajo izvedbo vašega adrenalinskega doživetja. Vsa doživetja se bodo pričela takoj ko bo to mogoče, vse karte, ki potečejo v tem času pa se bodo avtomatsko podaljšale.

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal