Zip Line

Zip Line

Zipline je spuščanje po jeklenih vrveh, napeljanih preko sotesk in dolin, z enega na drugi breg. Jeklenice so različnih dolžin in se dvigujejo tudi do več kot 200 metrov nad kanjoni, pri spustu pa dosežete hitrosti do 60 km/h! Poleg vznemirljivegih spustov vam bodo še dolgo ostali v spominu nepozabni, dih jemajoči panoramski razgledi po čudoviti gorski pokrajini.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Zipline - Bovec/Kanin
Spustite se po jeklenicah čez doline Kanina Za vse nore na adrenalin smo v dolini Krnice med dvema dvatisočakoma Kaninom (2587m) in Rombonom (2207m), posta..
60,00 €
Brez DDV: 49,18 €
Glede na 2 mnenj.
Zipline - Bovec/Učja
Zipline v kanjonu Učja z kar 4 km jeklenic Avantura se začne v Bovcu kjer na zbirni točki dobite vso potrebno opremo nato pa se vkrcate v vozilo naših vodniko..
69,00 €
Brez DDV: 56,56 €
Glede na 1 mnenj.
Zipline - Radovljica
Spustite se po jeklenici čez dolino Save Privoščite si nepozabno adrenalinsko pustolovščino! V dolini reke Save blizu Radovljice vam bomo zagotovili spust poln..
30,00 €
Brez DDV: 24,59 €
Zipline - Vače/Geoss
Zipline ali Orjaški Flying Fox Ste si kdaj želeli leteti? Zdaj lahko ta občutek doživite na orjaškem spustu v Pustolovskem parku Geoss. Najdaljši spust v osred..
18,00 €
Brez DDV: 16,44 €
Zipline - Malečnik
Zipline Čebelji let Na posestvu SONČNI RAJ se je leta 2018 postavil najdaljši zipline na Štajerskem s katerim želimo ponuditi obiskovalcem nekoliko drugačno iz..
10,00 €
Brez DDV: 8,20 €

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal