0%
SLO Bungee dan 2014

Vse karte za slovenski Bungee dan 2014 so že razprodane tako, da naročila žal več niso mogoča. Če bi se bungee dneva vseeno radi udeležili nam pišite in sporočite koliko kart želite in v primeru, da se bo katero izmed mest sprostilo vas bomo o tem obvestili in vam ponudili možnost nakupa bungee skoka. Vse udeleženci, ki so že prejeli karte bomo v sredo 9.4.2014 po emailu obvestili o približnem času njihovega skoka, vse ostale pa vabimo, da se udeležite slovenskega bunge dneva in si ogledate skoke iz navišjega železniškega mostu, kjer se bo več kot 70 pogumnih Slovencev preizkusilo v skoku z elastiko iz višine 96 metrov.

Ste si že vedno želeli skočiti z elastično vrvico - Bungee Jumping? Če ste odgovorili pritrdilno, potem se nam pridružite na slovenskem bungee dnevu, ki bo potekal v nedeljo 13.aprila 2014 in si zagotovite skok po znižani ceni. Skočite iz najvišjega železniškega mostu v Evropi z višine 96 metrov, v kraju Eis na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda) in doživite edinstven občutek prostega pada. Če želite lahko seveda brez doplačila izvedete tudi skok z potopom v Dravo ali tako imenovani Dive-In.

Za vse ljubitelje adrenalinskih športov bomo v nedeljo 13.aprila 2014 organizirali poseben bungee dan, ko bo mogoče izvesti bungee skok za samo 59,98 EUR (89,98 EUR), za skupine, ki bodo naročile minimalno 5 kart pa velja še poseben popust, saj bo karta stala le 54,98 EUR, prihranili pa boste tudi pri stroških poštnine. Skoke bomo izvajali na Podjunskem (Jauntal) železniškem mostu v kraju Eis-Ruden (približno 10 min vožnje iz Dravograda) na avstrijskem Koroškem.

Preizkusite svoj pogum in skočite z 96 m visokega mostu

  • KDAJ? V nedeljo 13.aprila 2014, v primeru slabega vremena se prestavi na nedeljo 20.4.2014.
  • KJE? Podjunski (Jauntal) most nad Dravo v kraju Eis-Ruden  na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda).
  • KAJ POTREBUJETE? Športna oblačila in obutev, ter nekaj poguma.
  • CENA? 59,98 € (samo v času bungee dneva)
  • CENA ZA SKUPINE? 54,98 € za 5 ali več
  • SNEMANJE/SLIKANJE? Pri naročilu karte se lahko seveda odločite tudi za različne vrste snemanja in/ali slikanja.
  • PRIJAVE? Karto za skok na SLO Bungee dnevu si lahko naročite na naši spletni strani. Število kartje je omejeno na 50, zato pohitite z nakupom.
  • KAKO DO MOSTU? Točno lokacijo mostu si lahko ogledate na našem koledarju in zemljevidu.

 

Vse ostale podatke za prihod in izvedbo vašega skoka boste prejeli skupaj z karto. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

Karta velja samo za termin v nedeljo 13.04.2014. V primeru slabega vremena se prireditev prestavi na 20.4.2014. V primeru popolne odpovedi prireditve, je možno karto za 15,00 EUR doplačila izkoristiti na katerikoli skakalni dan v letu 2014. Vsi dodatni popusti veljajo samo za fizične osebe.