Potek spusta po jeklenicah

Zipline Bovec - Kaninsko pogorje

Avantura se prične v Bovcu kjer na našem zbirnem mestu dobite vso potrebno opremo, nato pa se z svojim prevozom odpeljete do B postaje Kaninske žičnice (cca 6km), kjer se vkrcate v 4x4 vozilo naših vodnikov. Čaka vas razburljiva 10 minut dolga vožnja do prve Zip-line točke. Ko prispete na štartno mesto, vam bodo vodniki razložili osnove, vas s posebnim pasom pripeli na jekleno vrv in pripravljeni boste na nor spust čez kanjone in doline.
Zip-line v Kaninskem pogorju vam omogoča okoli 2,4 kilometra dolgo adrenalinsko letenje v višini do 200 metri nad tlemi in razponi jeklenic do 700 metrov; nahaja se v gorski dolini Krnica v Kaninskem pogorju, prav pod najvišjim slovenskim smučiščem Kanin. Vseskozi se vam odpirajo čudoviti pogledi na dolino Zgornjega Posočja, med letenjem pa boste dosegli tudi do 60 km/h. Izkušnja je nepopisna, kaj takšnega zagotovo ne smete zamuditi!
Deležni boste spusta po enem izmed največjih Zip line sistemov v Evropi, z nepozabnim panoramskim razgledom nad celotno Zgornje Soško dolino. Videli boste lahko vrhove Julijcev, strugo reke Soče in Koritnice, mesto Bovec, Čezsočo in še mnogo drugega. Adrenalinski spusti in čudoviti razgledi vam bodo zagotovo jemali dih.

 

Pin It
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal