Vrednostni darilni boni

Presenetite in podarite vrednostni darilni bon!

Darilni bon je lahko lepo darilo in presenečenje ob različnih osebnih ter poslovnih priložnostih. Poklonite ga lahko svojim najbližjim, prijateljem, sodelavcem, komurkoli. Prejemnik darilnega bona bo lahko v naši spletni trgovini bon vnovčil za nakup želenega adrenalinskega doživetja oz. artikla.

Kako do vrednostnega darilnega bona
Naročilo za vrednostni darilni bon lahko enostavno oddate na naši spletni strani. Naročen darilni bon lahko prejmete na vaš fizični naslov, ali pa ga pošljete kar direktno na fizični naslov vašega obdarovanca. Pri tem morate seveda paziti, da ne boste izbrali način plačila po povzetju, saj bi v tem primeru vrednostni bon obdarovanec moral plačati kar sam.

Uporaba vrednostnega darilnega bona
Vaš obdarovanec bo lahko darilni bon vnovčil ob nakupu artikla v naši spletni trgovini. Na bonu se nahajata koda za vnovčenje bona in višina podarjene vrednosti, dodatno pa lahko vpišete tudi vaše osebno sporočilo, ki bo priloženo darilnemu bonu (npr. voščilo, misel itd.).

Veljavnost vrednostnega darilnega bona
Je eno (1) leto od izdaje darilnega bona, potem darilni bon žal zapade. V tem času mora prejemnik bon vnovčiti pri nakupu enega ali več artiklov Xsport.

Pogoji uporabe vrednostnega darilnega bona
Darilni bon se lahko uporabi v enkratnem znesku (primer: če je obdarovanec vnovčil/porabil darilni bon v vrednosti 100 EUR za artikel vrednosti 80 EUR, se kot vnovčena/porabljena vrednost upošteva celotna vrednost darilnega bona v višini 100 EUR). Pri enem nakupu lahko uorabite samo en vrednostni darilni bon. Pri nakupu z darilnimi boni je možno uveljavljati tudi druge popuste.

 

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal