Zipline

Bi se spustili z vrtoglavo hitrostjo po jeklenicah nad kanjoni?

Zip-lining je adrenalinsko spuščanje po jeklenih vrveh med dvema točkama čez kanjone in doline na različnih točkah bregov, ki sta precej oddaljena. Vodnik vas pripne z varovalnim pasom na škripec in že letite kot ptica oddaljeni postojanki naproti. Jeklenice so je postavljene v slikovito in neokrnjeno okoljo, so različnih dolžin in se dvigujejo do 200 metrov nad tlemi. Poleg vznemirljivega spusta z hitrostjo do 60 km/h po jeklenih vrveh vam bodo zagotovo še dolgo v spominu ostali nepozabni, dih jemajoči panoramski razgledi po čudoviti okolici.

V naši ponudbi lahko izbirate med naslednjimi spusti po jeklenicah:


Izvedba in cena vsakega Zip Line spusta vsebuje

Za dodatne informacije o izvedbi, vas vabimo, da se podrobneje seznanite s celotnim potekom Zip Line spusta.

Zip Line izvajamo v Bovcu na področju Kaninskega gorovja. Zbirno mesto je v Bovcu, od koder vas odpeljemo na mesto izvajanja spusta po jeklenicah. Za termin izvedbe vašega spusta se preprosto naročite na našem obrazcu. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

 

Pin It

Koronavirus obvestilo

Koronavirus obvestilo

V času omejitev zaradi koronavirusa lahko naročila za vsa doživetja oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od konca omejitev, ki onemogočajo izvedbo vašega adrenalinskega doživetja. Vsa doživetja se bodo pričela takoj ko bo to mogoče, vse karte, ki potečejo v tem času pa se bodo avtomatsko podaljšale.

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2021 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal