Kanjoning

Kanjoning

Kanjoning ali soteskanje - Nora dogodivščina!

Soteskanje ali kanjoning je adrenalinsko športno doživetje, ki vam napolni duha in razmiga telo, pri tem pa odkrivate najbolj skrite kotičke narave. Omogoča vam spust po neokrnjenih soteskah, plavanje po kristalno čistih tolmunih, spuščanje po slapovih in še mnogo več. Adrenalinsko športna pustolovščina vas ponese v neznani in skrivnostni svet, ki je zaradi nedostopnosti navadnim obiskovalcem neviden.

Za prijetno adrenalinsko dogodivščino v soteski in hladni vodi poskrbi posebna neoprenska obleka in čevlji, za varnost pa izkušen vodnik, plezalne vrvi in čelada.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Kanjoning - Cuc
Soteskanje v kanjonu Cuc v Zgornji Savinjski dolini! Na kanjoning vas izpred kampa Menina v Rečici ob Savinji odpeljemo v Podvolovljek do kanjona Cuc. To je pr..
80,00 €
Brez DDV: 65,57 €
Kanjoning - Globošak
Soteskanje v kanjonu Globošak na pragu Logarske doline! V zgornji Savinjski dolini lahko poizkusite tudi kanjoning v soteski Globošak: izrazit kanjon, ki leži ..
150,00 €
Brez DDV: 122,95 €
Kanjoning - Sušec
Soteskanje v kanjonu Sušec Pri kanjoningu se še ob taki sreči skozi aktivnost ne boste izvlekli suhi. Po potokih, ki so nekje izdolbli zanimive prehode, drugje..
69,00 €
Brez DDV: 56,56 €
Kanjoning - Fratarica
Soteskanje v kanjonu Fratarica Pri kanjoningu se še ob taki sreči skozi aktivnost ne boste izvlekli suhi. Po potokih, ki so nekje izdolbli zanimive prehode, dr..
90,00 €
Brez DDV: 73,77 €
Kanjoning - Kozjak
Soteskanje v kanjonu Kozjak Skozi tisočletja je voda brusila apnenske kamnine, značilne za visokogorski kras Julijskih Alp. Med drugimi kraškimi pojavi zgornje..
90,00 €
Brez DDV: 73,77 €

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal