Kanjoning

Kanjoning

Kanjoning ali soteskanje - Nora dogodivščina!

Soteskanje ali kanjoning je adrenalinsko športno doživetje, ki vam napolni duha in razmiga telo, pri tem pa odkrivate najbolj skrite kotičke narave. Omogoča vam spust po neokrnjenih soteskah, plavanje po kristalno čistih tolmunih, spuščanje po slapovih in še mnogo več. Adrenalinsko športna pustolovščina vas ponese v neznani in skrivnostni svet, ki je zaradi nedostopnosti navadnim obiskovalcem neviden.

Za prijetno adrenalinsko dogodivščino v soteski in hladni vodi poskrbi posebna neoprenska obleka in čevlji, za varnost pa izkušen vodnik, plezalne vrvi in čelada.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Kanjoning - Cuc
Soteskanje v kanjonu Cuc v Zgornji Savinjski dolini! Na kanjoning vas izpred kampa Menina v Rečici ob Savinji odpeljemo v Podvolovljek do kanjona Cuc. To je pr..
60,00 €
Brez DDV: 49,18 €
Kanjoning - Globošak
Soteskanje v kanjonu Globošak na pragu Logarske doline! V zgornji Savinjski dolini lahko poizkusite tudi kanjoning v soteski Globošak: izrazit kanjon, ki leži ..
130,00 €
Brez DDV: 106,56 €

Vsebina košarice

Koronavirus obvestilo

Zaradi situacije z koronavirusom se bodo vsa doživetja pričela takoj ko bo to mogoče. Vse karte, ki potečejo v tem času se bodo avtomatsko podaljšale.
Naročila za vsa doživetja lahko oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od datuma konca omejitev.

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal