Podjetje

Xsport ponuja različne ekstremne in adrenalinske športe ter doživetja v Sloveniji in v tujini. Z nami sodelujejo priznani, izkušeni in strokovno usposobljeni izvajalci (inštruktorji, piloti, vodniki ipd.), ki z našim ostalim osebjem omogočajo, da vaša adrenalinska doživetja potekajo kar najbolj kakovostno in v sproščenem vzdušju. Našo ponudbo gradimo z izvajanjem športov in doživetji v zraku, na zemlji in v vodi, pri čemer želimo našim uporabnikom zagotoviti čim bolj edinstveno, hkrati pa kakovostno in varno izvedbo.

Pri vseh športih uporabljamo vrhunsko in najmodernejšo opremo z vsemi certifikati in registracijami, to pa zahtevamo tudi od vseh naših izvajalcev in drugih partnerjev. S tem si prizadevamo, da je izvedba dogodkov pri vseh športih ne le adrenalinska, ampak tudi kar najbolj varna za vse naše uporabnike.

Obstoječo ponudbo si bomo prizadevali tudi v prihodnosti nadgrajevati z novostmi iz sveta športa in adrenalina, pri tem pa zadovoljiti različne okuse, pričakovanja in starosti. Katera doživetja in športi bodo vključeni v ponudbo v prihodnosti, pa naj zaenkrat ostane še naša mala skrivnost, zato nas spremljajte še naprej.

Podatki podjetja

Ime: KinetiQ d.o.o.
Naslov: Glavni trg 2
Kraj: SI-2000 Maribor

Matična št.: 6190448000
Davčna št.: 45860963
ID za DDV: SI45860963
Podjetje je davčni zavezanec.
Podjetje je vpisano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani ,
dne 16.7.2012, Srg. Številka 2012/29044

Email: podpora(at)xsport(pika)si

Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.

  • Partnerski program

    Xsport ponuja partnerski (affiliate) program za podjetja in posameznike, ki so aktivni na spletu (npr. imajo svojo spletno stran, spletni portal, blog itd.), oziroma želijo preko drugih medijev (npr. e-pošte) priporočati našo ponudbo. Preverite tudi sami, kolikšna je dejanska moč in vrednost vaše promocije, obenem pa izkoristite priložnost za hiter in enostaven zaslužek.

  • Sodeluj z nami

    Xsport se ukvarja z adrenalinskimi športi in doživetji zato, če misliš, da si pravšnji, nas nemudoma kontaktiraj in nam predstavi svojo dejavnost. Če bo dovolj "nora" bomo zagotovo sodelovali.

  • Kontakti

    Če imate kakršnakoli vprašanja glede ponudbe, vašega adrenalinskega doživetja, potrebujete pomoč pri nakupu, si želite izbrati termin, ali pa imate splošna vprašanja, si oglejte naše kontakte in z veseljem vam bomo pomagali.

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal