SLO Bungee dan 2019 se zaradi slabega vremena prestavi na nedeljo 28.4.2019. Skok si lahko še vedno naročite na spodnjih povezavah.

Ste si že vedno želeli skočiti z elastično vrvico - Bungee Jumping? Če ste odgovorili pritrdilno, potem se nam pridružite na tradicionalnem slovenskem bungee dnevu 2019, ki bo potekal v nedeljo 28.aprila 2019 in si zagotovite skok po znižani ceni. Skočite iz najvišjega železniškega mostu v Evropi z višine 96 metrov, v kraju Eis na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda) in doživite edinstven občutek prostega pada. Če želite lahko seveda brez doplačila izvedete tudi skok s potopom v Dravo ali tako imenovani Dive-In.

NAROČILO SKOKA

Za vse ljubitelje adrenalinskih športov bomo v nedeljo 28.aprila 2019 organizirali poseben bungee dan, ko bo mogoče izvesti bungee skok za samo 69,98 EUR (99,98 EUR), za skupine, ki bodo naročile minimalno 5 kart pa velja še poseben popust, saj bo karta stala le 65,98 EUR, prihranili pa boste tudi pri stroških poštnine. Skoke bomo izvajali na Podjunskem (Jauntal) železniškem mostu v kraju Eis-Ruden (približno 10 min vožnje iz Dravograda) na avstrijskem Koroškem.

Preizkusite svoj pogum in skočite s 96 m visokega mostu

  • KDAJ? V nedeljo 14.aprila 2019, v primeru slabega vremena se prestavi na nedeljo 28.aprila 2019.
  • KJE? Podjunski (Jauntal) most nad Dravo v kraju Eis-Ruden  na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda).
  • KAJ POTREBUJETE? Športna oblačila in obutev, ter nekaj poguma.
  • CENA? 69,98 € (samo v času bungee dneva 2019)
  • CENA ZA SKUPINE? 65,98 € za 5 ali več
  • SNEMANJE/SLIKANJE? Pri naročilu karte se lahko seveda odločite tudi za različne vrste snemanja in/ali slikanja.
  • PRIJAVE? Karto za skok na SLO Bungee dnevu si lahko naročite na naši spletni strani. Število kart je omejeno, zato pohitite z nakupom.
  • KAKO DO MOSTU? Točno lokacijo mostu si lahko ogledate na zemljevidu.

Prikaži večji zemljevid

Vse ostale podatke za prihod in izvedbo vašega skoka boste prejeli skupaj z karto. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

Karta velja samo za termin v nedeljo 14.aprila 2019 oz. za rezervni termin. V primeru slabega vremena se prireditev prestavi na nedeljo 28.aprila 2019. V primeru popolne odpovedi prireditve, je možno karto vrniti ali za 15,00 EUR doplačila izkoristiti na katerikoli skakalni dan v letu 2019. Vsi dodatni popusti veljajo samo za fizične osebe.

 

Pin It
Kategorija: Zemlja

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal