Pogoji registracije

Registracija in prijava

Obiskovalec se lahko registrira kot uporabnik spletne strani/trgovine tako, da izpolni registrski obrazec in si ustvari svoj profil. Z registracijo pridobi uporabnik pravico do uporabe spletne srani Xsport ter storitev in ugodnosti, ki jih ta nudi.

Ob registraciji mora uporabnik upravljavcu spletne strani posredovati najmanj naslednje obvezne podatke:

  • Uporabniško ime (elektronski naslov);
  • Ime in Priimek;
  • Naslov;
  • Država;
  • Telefon.
Na registracijskem obrazcu pa lahko uporabnik sporoči tudi druge podatke.

Registracija za uporabo spletne strani/trgovine je možna samo ob posredovanju vseh obveznih podatkov in ob sprejemu potrdila o prejemu prijave. Če uporabnik ne želi posredovati katerega od obveznih podatkov ali ne sprejme potrdila o prejemu prijave, ne bo mogel uspešno dokončati prijave in njegova prijava ne bo izvedena.

Uporabniški račun se avtomatsko aktivira, uporabnik pa prejme potrditveno sporočilo v svoj elektronski poštni predal. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Po opravljeni registraciji lahko uporabnik spletišče uporablja tako, da se prijavi z uporabniškim imenom, ki je enak elektronskemu naslovu in geslom, ki si ga je izbral ob registraciji.

Če želi uporabnik prejemati obvestila o posebnih ugodnostih na svoj mobilni telefon preko SMS sporočila ali preko elektronske pošte, se lahko na posameznih spletnih straneh spletišča, ki to omogočajo, naroči na obvestila o akcijah in novostih. Uporabnik se lahko od prejemanja obvestil o posebnih ponudbah tudi vsak čas odjavi.

Preklic registracije

Če želi uporabnik preklicati svojo registracijo, lahko to stori tako, da pošlje pisno zahtevo na naslov upravljalca spletne strani KinetiQ d.o.o., Glavni trg 2, SI-2000 Maribor (Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.). Pisna zahteva mora vsebovati tudi uporabniško ime računa (email naslov) in geslo, s katerimi bomo lahko nedvoumno identificirali uprabnika spletnega mesta Xsport. Po dokončni potrditvi preklica registracije bo upravljavec izbrisal osebne podatke uporabnika. Preklic registracije za uporabnika pomeni prekinitev uporabe registriranih aplikacij (ugodnosti, nagradnih točk, zgodovine nakupa,...) in prenehanje prejemanja vseh obvestil, namenjenih registriranim uporabnikom.

Prenehanje registracije

Če je uporabnik na spletnem mestu Xsport bistveno kršil pogoje poslovanja ali navajal lažne ali zavajujoče podatke si upravljalec spletne strani KinetiQ d.o.o., Glavni trg 2, SI-2000 Maribor (Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.) pridržuje pravico, da uporabniku uporabniški račun onemogoči ali izbriše, uporabniku pa v tem primeru avtomatsko preneha registracija. V tem primeru upravljavec onemogoči uporabniški račun in/ali izbriše osebne podatke uporabnika, prenehanje registracije pa za uporabnika pomeni prekinitev uporabe registriranih aplikacij (ugodnosti, nagradnih točk, zgodovine nakupa,...) in prenehanje prejemanja vseh obvestil, namenjenih registriranim uporabnikom.

 

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal