O nakupovanju

Postopek nakupa je enostaven in hiter!

Da bi bil vaš nakup še prijetnejša izkušnja, se lahko seznanite s ključnimi koraki nakupa in nekaterimi koristnimi nasveti:

Preberi več

Osnovni statusi naročil

Čakanje plačila
Naročilo dobi status takoj po oddaji naročila, ko je kot način plačila bilo izbrano »plačilo po predračunu«. Po e-pošti boste prejeli podatke za plačilo naročila (naziv prejemnika, TRR/IBAN banke prejemnika, referenca oz. sklic, koda namena itd.), status naročila in predračun pa bo prikazan tudi v vašem uporabniškem računu. Naslednji status je »naročilo potrjeno & plačano«.

Preberi več

Pošiljke z naročenimi artikli vam bodo dostavljene po navadni pošti ali na vaš e-poštni naslov, odvisno od vaše izbire pri naročilu.

E-poštna dostava
V primeru izbire dostave na vaš e-poštni naslov, boste bon prejeli v PDF obliki v vaš poštni predal, takoj po prejemu plačila. V tem primeru ne morete izbrati plačilo po povzetju.

Navadna dostava
Ko bomo naročilo odposlali, boste na vaš email naslov prejeli obvestilo, da je naročilo odpremljeno. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. V primeru izbire Hitre Pošte bo pošiljka dostavljena najkasneje v roku 24 ur od prejetega obvestila od odpremi pošiljke (ne velja za nedelje in praznike).

Preberi več

Račun za opravljen nakup vam bomo poslali skupaj z pošiljko. Na računu bodo prikazani razčlenjeni stroški in vsi drugi zakonsko določeni podatki.

Preberi več

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila in pod navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočili odstop od nakupa, hkrati pa mu bomo ponudili rešitev, ki bo pomenila obojestransko zadovoljstvo.

Preberi več

Osebnim podatkom naših uporabnikov posvečamo izredno skrb in pozornost. Upravitelj spletne strani Xsport, KinetiQ d.o.o. (Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.), je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Preberi več

Dostop do spletne strani in njena uporaba sta podvržena določbam besedila tega pravnega obvestila in določbam zakonov in drugih predpisov, ki veljajo v Republiki Sloveniji. S pristopanjem in uporabo te strani vsak uporabnik sprejema in soglaša, brez kakršnihkoli omejitev, navedene pogoje uporabe in priznava, da je vsakršen sporazum med uporabnikom oz. obiskovalcem in spletno stranjo Xsport, ki jo upravlja podjetje KinetiQ d.o.o., Glavni trg 2, 2000 Maribor (Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.), podvržen določbam tega pravnega obvestila in drugim veljavnim določbam v Republiki Sloveniji.

Preberi več

Registracija in prijava

Obiskovalec se lahko registrira kot uporabnik spletne strani/trgovine tako, da izpolni registrski obrazec in si ustvari svoj profil. Z registracijo pridobi uporabnik pravico do uporabe spletne srani Xsport ter storitev in ugodnosti, ki jih ta nudi.

Preberi več

Splošni pogoji poslovanja spletne strani Xsport so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanje na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna stran Xsport je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji storitev in/ali izdelkov uporabniku.

Preberi več

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal