Potek poleta s helikopterjem

Polet s helikopterjem Robinson R44, Eurocopter EC120 in Eurocopter AS 350

Ob dogovorjenem terminu se dobimo na vzletišču v Zagorju ob Savi, na letališču v Lescah ali na katerem koli drugem dogovorjenem kraju. Po kratkih navodilih pilota o varnem vstopu in izstopu iz helikopterja, ter samih postopkov med letom, se boste dvignili v zrak in doživeli enkratno izkušnjo letenja. Panoramski polet je posebno doživetje, ki vam ponudi priložnost, da občudujete izjemen razgled nad pokrajino iz ptičje perspektive. Na polet se boste odpeljali s helikopterjem Robinson R44, Eurocopter EC120 ali Eurocopter AS 350, ki poleg pilota sprejmejo še tri do pet potnikov. Tako lahko na polet s helikopterjem povabite tudi svoje prijatelje, družino ali pa poslovne partnerje. Za destinacijo poleta se lahko predhodno dogovorite s pilotom. Seveda se potrudimo, da odgovorimo tudi na vsa vaša vprašanja.


 

Polet s helikopterjem Mil MI-8

Ob dogovorjenem terminu se dobimo na letališču v Siófok-u na Madžarskem. Peljali se boste namreč s Mi-8 (Natova oznaka Hip), ki je največji jurišno-transportni vojaški helikopter. Skonstruiran je bil v konstrukcijskem biroju Mil in izdelan v tovarni Kazan. Danes je še vedno najtežji oboroženi helikopter na svetu. Kljub temu, da so izdelali že več kot 16.000 helikopterjev, jih še zmeraj proizvajajo.

Skupaj s padalci se boste peljali na višino 4000 metrov in pri tem uživali v panoramski vožnji nad jezerom Balaton. Na višini 4000 m boste lahko občudovali tudi spektakularne izskoke padalcev, seveda varno pripeti na vaš potniški sedež. Po odskoku vseh padalcev se boste s helikopterjem počasi vrnili na zemljo in varno pristali na letališču. Vsa vožnja bo trajala caa. 20 min. Po pristanku si boste lahko ogledali tudi helikopter, se spominsko slikali, piloti pa vam bodo tudi z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal