Akrobatsko letenje

Oglejte si pokrajino iz ptičje perspektive z glavo navzdol!

Bi želeli poizkusiti nekaj res norega? Akrobatsko letenje je vrhunec vsakega izobraževanja za pilota: doživite prave občutke letenja v tridimenzionalnem prostoru! V zraku boste izvajali različne akrobacije kot so zanke (luping), Immelman,...
Najprej vam bo izkušen inštruktor letenja predstavil letalo, nato pa bosta skupaj izvedla obvezen predpoletni pregled letala. Pred poletom boste spoznali tudi osnovne inštrumente in tehnike pilotiranja in že sledi sam let, kjer boste lahko na vašo željo tudi prevzeli krmilo letala, ter spoznali osnove letenja in zmogljivosti letala. Uživali boste v izvajanju akrobatskih likov, pa tudi v panoramskem letu, kjer boste doživeli pokrajino iz ptičje perspektive: tudi z glavo navzdol.

Z enim izmed najzmogljivejših motornih akrobatskih letal Giles G202 ali modernim dvokrilnim letalom Pitts Special S2B, pa se boste lahko popeljali tudi z večkratnim državnim prvakom v akrobatskem letenju Tomo Poljancem.

V naši ponudbi lahko izbirate med naslednjimi akrobatskimi letali:


Izvedba in cena vsakega poleta vključuje

Za dodatne informacije o izvedbi poleta, vas vabimo, da se podrobneje seznanite s celotnim potekom leta.

Ujemite vaš adrenalinski dogodek na posnetek in ga delite z vašimi bližnjimi!

Da bo vaše doživetje ostalo nepozabno in ga boste lahko delili tudi z drugimi lahko izberete tudi:Akrobatski polet izvajamo na letališču v Mariboru (G103 Twin II) in Lescah (Giles G202, Pitts S2B). Oglejte si kje in kdaj lahko letite, za termin izvedbe vašega poleta pa se preprosto naročite na našem obrazcu.

 

Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal