Športi v zraku

Človeka so od nekdaj privabljale višine in razsežnosti neba, kjer so lahkotno poletavale ptice. Sanje o letenju so začeli uresničevati mnogi umi zgodovine in drugi navdušenci letenja: padalo je načrtoval že Leonardo da Vinci, Dedal in Ikar sta izdelala krila, balon sta poslala v višave brata Montgolfier, z brezmotornim letalom je poletel nemški inženir Otto Lilienthal, z motornim letalom američana brata Wright…

Skozi čas so se tehnike in naprave letenja tako izpopolnile in razvile, da danes lahko uživamo v zraku brez znanja, izkušenj, treninga... Uresničite tudi vi svoje sanje in občutite drznost, pogum ter adrenalinsko navdušenje, ki so skozi stoletja poganjali človeka v zračne višave.

 

Skok s padalom v tandemu

Tandemski skok s padalom je eno največjih adrenalinskih doživetij. Ponujamo vam skoke iz različnih višin in na različnih lokacijah v Sloveniji in tujini.

Polet z jadralnim padalom

Si želite izpolniti željo po letenju, občutku svobode, leteti kot ptica? Vse to lahko izkusite in doživite v poletu z jadralnim padalom v tandemu.

Akrobatsko letenje

Bi si radi ogledali pokrajino z letalom, vendar tokrat z glavo navzdol? Če bi radi izkusili G-sile in izvajali akrobatske manevre kot so zanke, sodčki ipd. si privoščite akrobatsko letenje z TOP piloti.

Pilot za eno uro

Ali ste si že vedno želeli postati pilot? Sedite za krmilo letala in skupaj z našim inštruktorjem poletite v nebo. V enournem poletu boste spoznali osnove letenja in zmogljivosti letala.

JET Pilot za en dan

Če ste že vedno želeli leteti pravo lovsko reaktivno letalo, potem ste pri nas na pravi poti. Preizkusite se kot pravi vojaški pilot za en dan in poletite v nebo z MIG-29 Fulcrum ali L-39 Albatros.

Polet s helikopterjem

Še niste leteli s helikopterjem? Uresničite si vašo željo in se popeljite s helikopterjema Robinson R44 ali MI-8 na panoramsko vožnjo, kjer boste lahko občudovali pokrajino iz ptičje perspektive.

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2019 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal