Rally

Rally

Rally vožnja je divja, hitra in zabavna - in v naši ponudbi neverjetnih izkušenj z vožnjo v rally avtu, ki so na voljo v Sloveniji, se boste počutili kot naslednji Sébastien Loeb, ko se boste spopadli z makadamom ali asfaltom na avtentični rally progi, ki ste jo videli samo na televiziji in v računalniških igrah.

Vožnja z rally avtom je popolna izkušnja za moške in ženske, ki so obsedeni z WRC in ostalimi stvarmi povezanimi z motošportom. Če se želite preizkusiti kot voznik ali sovoznik in želite voziti rally avtomobil ali poskusiti svoj pogum na nekaterih rally avtomobilih v nadzorovanem okolju, skupaj z inštruktorji/vozniki rally avtomobilov, so ta doživetja zagotovo za vas.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Rally vožnja na makadamu - Sovoznik
Rally vožnja po makadamu kot sovoznik Ste si že kdaj želeli voziti z visokimi hitrostmi po makadamskih cestah, ko se vrtijo kolesa in drvite v ovinke z nepreds..
249,98 €
Brez DDV: 249,98 €

Vsebina košarice

Koronavirus obvestilo

Koronavirus obvestilo

V času omejitev zaradi koronavirusa lahko naročila za vsa doživetja oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od konca omejitev, ki onemogočajo izvedbo vašega adrenalinskega doživetja. Vsa doživetja se bodo pričela takoj ko bo to mogoče, vse karte, ki potečejo v tem času pa se bodo avtomatsko podaljšale.

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal