Streljanje

Streljanje

Tukaj se bo streljalo z pravimi naboji. Streljanje vsebuje nekaj fascinantnega in je tudi zahtevno. Pri streljanju so potrebna natančnost in koordinacija, sposobnost koncentracije, dobra tehnika in nadzor telesa. Če se želite naučiti streljanja, potrebujete nekaj potrpljenja in motivacije, saj ni tako enostavno zadeti tarčo, kot se sprva dozdeva. Če vas streljanje zanima, je naš strelski trening odličen način za preizkus strelenega orožja. Seveda zabava v naših strelskih izkušnjah ni zanemarjena - imamo pravi trening streljanja za vsak okus.

Za preizkus strelnega otrožja ne potrebujete dovoljenja za pištolo ali drugo orožje. Zabava in športna ambicija sta v ospredju vseh naših adrenalinskih doživetij. Trening streljanja spremljajo izkušeni inštruktorji, ki vam bodo dali koristne nasvete o uporabi ustreznega strelnega orožja in poskrbeli za pravilno izvedbo.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Ostrostrelska puška .50 BMG/12,7×99 mm
Streljanje z ostostrelsko puško .50 BMG za 2 osebi Potek streljanja Po prihodu na strelišče boste z inštruktorjem spoznali princip in delovanje ostrostrelski..
539,85 €
Brez DDV: 442,50 €
Ostrostrelska puška Tikka T3x 308 WIN
Streljanje z ostostrelsko puško Tikka za 2 osebi Potek streljanja Po prihodu na strelišče boste z inštruktorjem spoznali princip in delovanje ostrostrelskih p..
399,00 €
Brez DDV: 327,05 €
Streljanje s pištolo GLOCK - Kočevje
Streljanje s pištolo GLOCK za 2 osebi Potek streljanja Po prihodu na strelišče boste z inštruktorjem spoznali princip in delovanje pištole, se boste naučili v..
366,00 €
Brez DDV: 300,00 €
Streljanje z jurišno puško AK-47 - Kočevje
Streljanje z jurišno puško AK-47 za 2 osebi Potek streljanja Po prihodu na strelišče boste z inštruktorjem spoznali princip in delovanje jurišne puške, se bos..
381,25 €
Brez DDV: 312,50 €
Streljanje z AK-47 in GLOCK - Kočevje
Streljanje z jurišno puško AK-47 in pištolo Glock za 2 osebi Potek streljanja Po prihodu na strelišče boste z inštruktorjem spoznali princip in delovanje juri..
405,65 €
Brez DDV: 332,50 €

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2024 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal