Pustolovski park

Pustolovski park

Pustolovski parki so vse razen sprehoda! S pomočjo izkušenega vodnika se upovzpnete med krošnje drvesa, plezate po mrežah ter dolgih tramovih. Kar se od spodaj zdi zelo sproščujoče, se izkaže za pravi adrenalinski hit. Do vrha lahko pridete le z nadzorom telesa in učinkovito uporabo moči. Povzpnite se na vrh in opravite z vsemi ovirami!

Pustolovski parki so namenjeni zabavi za vso družino. Dvignili se boste med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Pustolovski park Srnica - Bovec
Pustolovski in adrenalinski park Srnica Pustolovski park doživetij se nahaja v nedrjih skrite soteske Srnica. Namenjen je ljubiteljem narave, adrenalinskim nav..
30,00 €
Brez DDV: 27,40 €
Pustolovski park Bovec
Pustolovski in adrenalinski park Bovec Pustolovski park Bovec ima proge različnih težavnosti, na katerih bodo uživali tako najmlajši kot malo starejši ljubitel..
25,00 €
Brez DDV: 22,83 €
Pustolovski park Geoss - Vače
Pustolovski in adrenalinski park Geoss Pustolovski park Geoss se nahaja v vasi Slivna, blizu geometričnega središča Slovenije (GEOSS). Pri nas se boste, otroci..
23,00 €
Brez DDV: 21,00 €
Pustolovski park Menina
Pustolovski in adrenalinski park Menina Adrenalinski park se nahaja v gozdičku v osrčju kampa Menina v neposrednem stiku z naravo Zgornje Savinjske doline. Ple..
10,00 €
Brez DDV: 8,20 €

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2024 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal