Rafting

Rafting

Nepozabna dogodivščina, ki jo lahko delite s svojimi prijatelji, družino, sodelavci ali neznanci, saj je primerna čisto za vse. Rafting je namenjen skoraj vsakomur, saj ne potrebujete tehničnega predznanja, vsekakor pa morate znati plavati in biti pripravljeni na vašo veliko avanturo! Rafting je veliko več kot samo veslanje in garanje, je ekipni šport in da boste čim bolj uživali, boste sodelovali s svojo ekipo na čolnu.

Vožnja po deroči gorski reki: To je izkušnja, ki je ne boste nikoli več pozabili. Namesto da bi se v lagodnem tempu podali na pohodniške poti, vam rafting po beli vodi nudi dober odmerek hitrosti in vznemirjenja.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Rafting na Savi
Rafting po Savi od Piškovca do Radovljice -13 km Ali želite vaš prosti čas preživeti čim bolj aktivno in si želite novih dogodivščin? Potem poskusite RAFTING! ..
48,00 €
Brez DDV: 39,34 €
Glede na 1 mnenj.
Mini rafting na Savi
Mini Rafting po Savi - 10 km Ali želite vaš prosti čas preživeti čim bolj aktivno in si želite novih dogodivščin? Potem poskusite RAFTING! Spust po dolini reke..
50,00 €
Brez DDV: 40,98 €
Rafting na Savinji
Rafting po Savinji Pridružite se nam na 8 km dolgem (odvisno od vodostaja reke) spustu z rafti po reki Savinji v Zgornji Savinjski dolini. Z vozili vas pripelj..
45,00 €
Brez DDV: 36,89 €
Mini rafting na Savinji
Mini rafting po Savinji Pri mini raftu se na spust po reki Savinji odpravite kar sami. Vodniki vas v rafting centru v Zgornji Savinjski dolini, oblečejo v popo..
45,00 €
Brez DDV: 36,89 €
Highwater rafting na Savinji
Highwater rafting po Savinji Po večjem nalivu ali izrazitem dežju je narasla reka Savinja zelo primerna za spust z velikimi rafti. Narasle brzice in hitrost to..
45,00 €
Brez DDV: 36,89 €
Rafting na Soči
Rafting na Soči Zabava, timski duh, adrenalin in razgledi na dolino čudovito dolino reke Soče - več skoraj ne morete pričakovati. Rafting je namenjen skoraj vs..
62,00 €
Brez DDV: 50,82 €

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2024 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal