Potapljanje

Potapljanje

Pod vodo se odpira fascinanten vzporedni svet: spokojnost - raznolikost - breztežnost. Medtem ko je bilo potapljanje nekoč izključno rezervirano za licencirane potapljače, je danes postalo dostopno vsem. Navdušujoče potapljaške izkušnje si lahko pridobite med poskusnim/uvodnim potapljanjem ali različnimi tečaji "Open Water Diver".

Vzemite si svobodo za odkrivanje novih svetov! Globoko vdihnite in se potopite v očarljive podvodne svetove in pridite do dna skrivnosti globin.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Spoznavni potop v morju - Piran/Fiesa
Spoznavni potop z jeklenko za vse vodne navdušence Uživate v vodi, se v njej dobro počutite in ste radi v stiku z naravo? Bi se želeli potopiti z jeklenko, pa ..
70,00 €
Brez DDV: 57,38 €
Večerno potapljanje na dah - Piran
Snorklanje ob sončnem zahodu v piranski Punti Piranska Punta ali rt Madona velja za nacionalni rezervat in je zato ribolov tam zelo omejen. Na srečo za nas :) ..
45,00 €
Brez DDV: 36,89 €

Vsebina košarice

Koronavirus obvestilo

Koronavirus obvestilo

V času omejitev zaradi koronavirusa lahko naročila za vsa doživetja oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od konca omejitev, ki onemogočajo izvedbo vašega adrenalinskega doživetja. Vsa doživetja se bodo pričela takoj ko bo to mogoče, vse karte, ki potečejo v tem času pa se bodo avtomatsko podaljšale.

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2021 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal