Možnosti plačila

Pri nakupu vam omogočamo naslednje možnosti plačila:

Cene, navedene na spletni strani, ne vključujejo stroškov poštnine in pakiranja, ki se obračunava po veljavnem ceniku, glede na težo in velikost poslanih artiklov. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja Xsport. Račun za opravljen nakup vam bomo poslali skupaj z vašo pošiljko (preberite si več o računu).

Plačilo po predračunu

Naročene artikle lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z bančnim nakazilom na naš transakcijski račun. Vse informacije o naročilu in za potrebe plačila (artikli, ki ste jih kupili, znesek plačila, bančni podatki za plačilo naročila, rok plačila predračuna in predviden rok dobave naročila) ter predračun boste po oddaji naročila prejeli po e-pošti. Po prejemu potrdila o vašem plačilu, bomo obdelali naročilo in vam poslali naročene artikle. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic, saj si boste s tem zagotovili hitrejšo izvedbo nakupa. Dobavni rok prične teči z dnevom prejema potrdila o nakazilu denarnih sredstev na naš račun.

Plačilo z gotovino ob prevzemu

Naročene artikle vam bomo poslali v odkupni pošiljki Pošte Slovenije, plačali pa jih boste lahko pismonoši z gotovino ob prevzemu pošiljke. V času dostave pošiljke na vašem naslovu morate biti prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Če boste v času dostave odsotni, lahko pošiljko dvignete in plačate kasneje na pošti. Pismonoša vam bo v vašem poštnem nabiralniku pustil obvestilo o prispeli pošiljki, s katerim lahko pošiljko prevzamete na svoji pošti. Pri prevzemu pošiljke vam bodo dodatno zaračunani še stroški bančnega nakazila, in sicer:

  • 1,15 EUR do skupnega zneska naročila v vrednosti 98,00 EUR,
  • 1,17% skupnega zneska naročila pri vrednosti nad 98,00 EUR do 501,00 EUR,
  • 5,36 EUR + 0,30 % od zneska naročila pri vrednosti nad 501,00 EUR.

Plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami

Plačilo s plačilnimi karticami je najhitrejš način plačila. Pri potrditvi naročila boste preusmerjeni na partnersko plačilno stran, kjer boste lahko plačali z večino plačilnimi kreditnimi ali debetnimi karticami in zaključili naročilo. Po prejemu potrdila o vašem plačilu, vam bomo poslali naročene artikle. Dobavni rok prične teči z dnevom prejema potrdila denarnih sredstev na naš račun. V ceni naročila vam bomo zaračunali tudi stroške plačila preko spletnega plačilnega sistema, ki bodo vidni pred potrditvijo naročila.

Plačilo s sistemom PayPal

Plačilo s spletnim plačilnim sisetmom PayPal je najhitrejši, najenostavnejši in najvarnejši način plačila. S sistemom PayPal vam pri spletnih nakupih ni več treba vpisovati podatkov iz vaših plačilnih oz. kreditnih kartic, ampak lahko nakupe enostavno in varno opravljate le s pomočjo vašega e-naslova in gesla. Pri izibiri plačila s sistemom PayPal, se vam bo odprla spletna stran, kjer boste vpisali svoje PayPal podatke in zaključili naročilo. Po prejemu potrdila o vašem plačilu, vam bomo poslali naročene artikle. Dobavni rok prične teči z dnevom prejema potrdila denarnih sredstev na naš PayPal račun. V ceni naročila vam bomo zaračunali tudi stroške plačila preko sistema PayPal, ki bodo vidni pred potrditvijo naročila. Če sistema PayPal še ne uporabljate, si lahko več o njegovi uporabi preberete na spletnih straneh PayPal, kjer lahko opravite tudi registracijo za uporabo.

 

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2024 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal