Dostava naročenih artiklov

Pošijke z naročenimi artikli vam bodo dostavljene v zagotovljenem dobavnem roku. Ko bomo naročilo odposlali, boste na vaš email naslov prejeli obvestilo, da je naročilo odpremljeno. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. V primeru izbire Hitre Pošte bo pošiljka dostavljena najkasneje v roku 24 ur od prejetega obvestila (ne velja za nedelje in praznike).

Dostavo pošiljk za Xsport opravlja Pošta Slovenije, ali po potrebi kateri drug komercialni ponudnik storitev dostave pošiljk. Pošiljke vam bodo dostavljene na vaš naslov, ki ste ga sporočili ob registraciji oz. oddaji naročila. V primeru, da v času dostave pošiljke ne boste doma, vam bo pismonoša v poštnem nabiralniku pustil obvestilo o prispeli pošiljki. Pošiljko boste lahko naknadno prevzeli na svoji pošti.

Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine in pakiranja, ki se obračunava po veljavnem ceniku, glede na težo in velikost poslanih artiklov. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja Xsport. Morebitno poškodbo ali količinski manjko vsebine prevzetih pošiljk nam morate javiti najkasneje v roku osmih (8) dni od prevzema na naš kontaktni naslov.

 

Pin It
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal