Dostava naročenih artiklov

Pošiljke z naročenimi artikli vam bodo dostavljene po navadni pošti ali na vaš e-poštni naslov, odvisno od vaše izbire pri naročilu.

E-poštna dostava
V primeru izbire dostave na vaš e-poštni naslov, boste bon prejeli v PDF obliki v vaš poštni predal, takoj po prejemu plačila. V tem primeru ne morete izbrati plačilo po povzetju.

Navadna dostava
Ko bomo naročilo odposlali, boste na vaš email naslov prejeli obvestilo, da je naročilo odpremljeno. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. V primeru izbire Hitre Pošte bo pošiljka dostavljena najkasneje v roku 24 ur od prejetega obvestila od odpremi pošiljke (ne velja za nedelje in praznike).

Dostavo pošiljk za Xsport opravlja Pošta Slovenije, ali po potrebi kateri drug komercialni ponudnik storitev dostave pošiljk. Pošiljke vam bodo dostavljene na vaš naslov, ki ste ga sporočili ob registraciji oz. oddaji naročila. V primeru, da v času dostave pošiljke ne boste doma, vam bo pismonoša v poštnem nabiralniku pustil obvestilo o prispeli pošiljki. Pošiljko boste lahko naknadno prevzeli na svoji pošti.

Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine in pakiranja, ki se obračunava po veljavnem ceniku, glede na težo in velikost poslanih artiklov. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja Xsport. Morebitno poškodbo ali količinski manjko vsebine prevzetih pošiljk nam morate javiti najkasneje v roku osmih (8) dni od prevzema na naš kontaktni naslov.

V nadaljevanju vam tudi podajamo cenik dostave.

Elektronski bon (PDF) dostavljen na vaš e-mail naslov: 0,00 €
Stroški pošiljanja in dostave z Pošto Slovenije: 4,98 €
Stroški pošiljanja in dostave z Hitro Pošto Slovenije: 14,98 €

 

Copyright © 2024 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal