Tečaj SWAT 3 dni - Kočevje

Tečaj SWAT 3 dni - Kočevje
Šifra: XSVS002
Nagradne točke: 25
Status: Na voljo
Cena: 610,00 €
Brez DDV: 500,00 €
Cena v nagradnih točkah: 3800

Možnosti

Dodatni dan:

* Ime in Priimek na bonu:

0 (0/5)  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Preizkusite se v vlogi SWAT specialca!

Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični vojaški in policijski specialci, lahko z nami doživite enkratno pustolovščino. Pri nas ne boste samo streljali. Z ekipo naših inštruktorjev, ki so vsi v večini bivši pripadniki specialnih sil, boste skozi zabavo, poleg adrenalina, doživeli in se tudi naučili veščin, ki vam lahko kasneje v življenju tudi koristijo. Ne moremo vam obljubiti, da boste po nekaj dneh postali specialci - boste pa zagotovo neizmerno uživali.

Skozi scenarije v katerih bodo naši inštruktorji igrali vaše nasprotnike, boste kot ekipa vstopali v različne objekte, premagovali različne ovire, se izogibali pastem, preiskovali prostore in opravili z »barabami«. Da bodo scenariji še bolj realni boste pri tem uporabljali Simunition sistem.

Ta tečaj je sestavljen za kandidate, ki želijo resnično občutiti pridih življenja “SWAT” protiteroristične enote in hkrati preizkusiti svoje psihofizične sposobnosti..

Opis paketa
Udeleženci aktivnosti na temo “SWAT” boste deležni več kot samo veščin kot so streljanje, gibanje in navigacija skupine skozi gozd do objekta, gibanje v objektih, premagovanje različnih ovir, itd. Skupaj bomo izvedli več streljanj v različne tarče, na različnih razdaljah. Izvajali bomo streljanja v objektih. Da bo vse še bolj realistično boste pri izvajanju različnih aktivnostih uporabljali sistem Simunition. Planirali boste vpad v objekt, z ovnom boste odprli vhodna vrata, itd. Naši fantje pa bodo v vlogi “barab” s katerimi boste morali opraviti. Seveda boste pod direktnim nadzorom inštruktorjev, tako da bo vse 100% varno. Bivali boste v vojaškem kampu, na vojaških posteljah. Verjamemo, da bo to za vas edinstveno doživetje.

Zahteve
Minimalna starost je 16 let, saj je v  aktivnost vključeno strelno orožje. Priporočljivo je, da so udeleženci vsaj v povprečni fizični kondiciji. Poleg motivacije in dobre volje, udeleženci potrebujete samo še oblačila in obutev primerno tovrstnim dejavnostim.

Za udeležbo na streljanju ne potrebujete predhodnih znanj s področja ostrostrelstva ali rokovanja s strelnim orožjem.

Vključeno

  • presenečenje
  • adrenalin in akcija
  • prikrit prihod na lokacijo
  • nasprotnik je poln presenečenj, pasti
  • uporabi vse kar lahko
  • kar skozi okno

Omejitve

  • Min. starost 16 let
Podrobnosti
Št. oseb 1 oseba.
Trajanje 3 dni (dodatni dnevi za doplačilo).
Lokacija Kočevje.
Vključeno Tečaj SWAT, spanje v vojaškem kampu.
Veljavnost Veljavnost karte je 1 leto po nakupu tako, da se lahko naročite na poljuben termin izvedbe vašega adrenalinskega doživetja, ki je v našem koledarju.

Napiši mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Oznake: zemlja, specialec

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
loader
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal