Tečaj podvodni diverzant 3 dni - Kočevje

Tečaj podvodni diverzant 3 dni - Kočevje
Šifra: XSVS003
Nagradne točke: 25
Status: Na voljo
Cena: 610,00 €
Brez DDV: 500,00 €
Cena v nagradnih točkah: 4000

Možnosti

Dodatni dan:

* Ime in Priimek na bonu:

0 (0/5)  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Preizkusite se v vlogi podvodnega diverzanta!

Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični vojaški in policijski specialci, lahko z nami doživite enkratno pustolovščino. Pri nas ne boste samo streljali. Z ekipo naših inštruktorjev, ki so vsi v večini bivši pripadniki specialnih sil, boste skozi zabavo, poleg adrenalina, doživeli in se tudi naučili veščin, ki vam lahko kasneje v življenju tudi koristijo. Ne moremo vam obljubiti, da boste po nekaj dneh postali specialci - boste pa zagotovo neizmerno uživali.

Postati potapljač skozi tečaje ene izmed mnogih potapljaških šol je vsekakor doživetje. Še večje doživetje, polno adrenalina, pa je postati potapljač na način kot to počnejo kandidati za specialce. Gumenjak, prečkanje reke, itd. Samo upati si morate!

Ta tečaj je sestavljen za kandidate, ki želijo resnično občutiti pridih življenja podvodnih diverzantov in pri tem pridobiti še potapljaško kvalifikacijo, ki vam omogoča samostojno potaljanje.

Opis paketa
Udeleženci štiridnevne aktivnosti na temo “Podvodni diverzant” boste deležni veščin kot so streljanje, gibanje in navigacija skupine v gozdu, uporaba gumenjaka, izvidovanje okolice, maskranje, itd. Skupajbomo izvedli teoretični del potapljaškega usposabljanja ter več potop, kjer se boste seznanili z podvodnimi dejavnostmi “Open Water Diver”. Seveda boste pod direktnim nadzorom inštruktorjev, tako da bo vse 100% varno. Po končanem obisku pri nas, se boste lahko samostojno do 18 metrov globine potapljali povsod po svetu ob spremljavi prijateja. Tudi prespali boste v vojaškem kampu, na vojaških posteljah. Verjamemo, da bo to za vas edinstveno doživetje.

Zahteve
Minimalna starost je 16 let, saj je v  aktivnost vključeno strelno orožje. Priporočljivo je, da so udeleženci vsaj v povprečni fizični kondiciji. Poleg motivacije in dobre volje, udeleženci potrebujete samo še oblačila in obutev primerno tovrstnim dejavnostim.

Za udeležbo na streljanju ne potrebujete predhodnih znanj s področja ostrostrelstva ali rokovanja s strelnim orožjem.

Omejitve

  • Min. starost 16 let
Podrobnosti
Št. oseb 1 oseba.
Trajanje 3 dni (dodatni dnevi za doplačilo).
Lokacija Kočevje.
Vključeno Tečaj Podvodni diverzant, spanje v vojaškem kampu.
Veljavnost Veljavnost karte je 1 leto po nakupu tako, da se lahko naročite na poljuben termin izvedbe vašega adrenalinskega doživetja, ki je v našem koledarju.

Napiši mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Oznake: zemlja, specialec

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
loader
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal