Vojaški specialec

Vojaški specialec

Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju, kjer se urijo tudi resnični vojaški in policijski specialci, lahko z nami doživite in občutite način življenja fantov in deklet katerih naloga je, da skrbijo za našo in vašo varnost. Pri nas ne boste samo streljali! Z ekipo inštruktorjev, ki so vsi v večini bivši pripadniki specialnih sil, boste skozi zabavo, poleg adrenalina, doživeli in se tudi naučili veščin, ki vam lahko kasneje v življenju tudi koristijo. Navigacija in preživetje v naravi, potapljaške ali padalske veščine, premagovanje vertikalnih ovir s pomočjo vrvi, vse to in še več boste doživeli. Ne moremo vam obljubiti, da boste po nekaj dneh postali specialci; boste pa zagotovo neizmerno uživali.

Preizkusite se lahko v različnih oblikah usposabljanj; taktičnem streljanju, preživetju v naravi, vrvnih tehnikah, jamarstvu, potapljaštvu in celo padalstvu. Za vas organiziramo enodnevne in več dnevne aktivnosti, kjer se boste preizkusili v taktičnih veščinah, katere pri svojem delu uporabljajo operativci specialnih sil.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Tečaj ostrostrelec 3 dni - Kočevje
Preizkusite se v vlogi ostrostrelca! Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični vojaški in polici..
690,00 €
Brez DDV: 565,57 €
Tečaj SWAT 3 dni - Kočevje
Preizkusite se v vlogi SWAT specialca! Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični vojaški in poli..
610,00 €
Brez DDV: 500,00 €
Tečaj podvodni diverzant 3 dni - Kočevje
Preizkusite se v vlogi podvodnega diverzanta! Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični vojaški ..
610,00 €
Brez DDV: 500,00 €
Tečaj izvidnik 3 dni - Kočevje
Preizkusite se v vlogi vojaškega izvidnika! Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični vojaški in..
670,00 €
Brez DDV: 549,18 €
Teambuilding specialec - Kočevje
Teambuilding za 6 ali več oseb - postani specialec! Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični vo..
1.194,00 €
Brez DDV: 978,69 €
Teambuilding plezalec - Kočevje
Teambuilding za 6 ali več oseb - vojaški plezalec! Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični voj..
690,00 €
Brez DDV: 565,57 €

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal