Pustolovski park Srnica - Bovec

Pustolovski park Srnica - Bovec
Pustolovski park Srnica - Bovec Pustolovski park Srnica - Bovec Pustolovski park Srnica - Bovec Pustolovski park Srnica - Bovec
Šifra: XSPP001
Nagradne točke: 5
Status: Na voljo
Cena: 30,00 €
Brez DDV: 27,40 €
Cena v nagradnih točkah: 290

Možnosti

Dodatne osebe:

* Ime in Priimek na bonu:

0 (0/5)  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Pustolovski in adrenalinski park Srnica

Pustolovski park doživetij se nahaja v nedrjih skrite soteske Srnica. Namenjen je ljubiteljem narave, adrenalinskim navdušencem, še posebej pa družinam z otroki. Plezalni del je skrbno ter nemoteče umeščen v 120 m dolgi soteski in združuje pohodništvo ter plezalne elemente vodene ture, značilne za t. i. francoski model doživljajskih parkov. Prečenja in vzpone preko izpostavljenih skalnih pragov in stopenj bomo varno premagali ob pomoči jeklenice nameščene ob steni. Ozko, slikovito sotesko bomo med turo večkrat prečili preko izpostavljenih mostov (žični mostovi, mostovi iz hlodovine) ter naši pustolovščini dodali še svojevrstno atrakcijo - čez soteko se bomo popeljali kar s krajšo tirolsko žičnico - Zipline! Poleg plezalnih užitkov in dogodivščin si v bližnji okolici (do 15 min. hoje) lahko ogledamo številne naravne posebnosti in znamenitosti: izvir potoka Glijun, slap Virje z tolmuni in umetno, akumulacijsko jezero Plužna.​​

Potek izleta

Dobimo se 30 minut pred začetkom izleta, uredimo vse potrebne formalnosti  ter razdelimo potrebno zaščitne opremo  (čelada, pas in samovarovalni komplet) nakar sledi odhod in prevoz do parka. Pred vstopom v plezalni del parka, se ob asistenci in po navodilih izkušenih vodnikov pravilno opremimo z predpisano varovalno opremo, ki jo pod nadzorstvom tudi preizkusimo na posebno prirejenem poligonu. Po uspešnem zaključku se še razgreti od pustolovščine ohladimo v bližnjem potoku Glijunu, nato pa se vrnemo nazaj v Bovec.

Za vašo varnost je 100% poskrbljeno

Potek izleta spremlja usposobljen in izkušen vodnik (za večje skupine več vodnikov), ki budno nadzira potek izleta in skrbi za vašo varnost: 
- Pred vstopom v plezalni del parka ob asistenci vodnika pravilno namestimo varovalno in  zaščitno opremo, ki jo na posebej za to namenjenem poligonu praktično preizkusimo in se podučimo o njeni pravilni rabi;
- Med celotnim plezalnim delom izleta na glavi nosimo zaščitno čelado in namenski plezalni pas, z varovalnimi popkovinami pa smo stalno pripeti  na varovalne jeklenice.

Osebna oprema

Toplo priporočamo ustrezno obutev (pohodni čevlji, kvalitetni športni copati) ter zaščitna oblačila, primerna trenutnim vremenskim razmeram in letnemu času (jopica, pulover, vrhnji jopič).

Komu priporočamo obisk parka?

- Pustolovski park Srnica lahko obišče vsakdo v ustrezni psihofizični kondiciji. Otroci do 15 leta morajo biti OBVEZNO v spremstvu staršev, predpisana, minimalno še dovoljena višina pa je vsaj 130 cm.
- Posameznikov pod vplivom alkohola in/ali drugih psihotropnih sredstev na izlet NE vodimo.
- Obisk parka odsvetujemo nosečnicam, rekonscevalentom po težjih boleznih in posameznikom z omejelno gibalno sposobnostjo.
- Obveznost vsakega udeleženca je, da se pred obiskom pustolovskega parka seznani s navodilom za varno gibanje, in s podpisom potrdi, da je z vsebino in pogoji seznanjen in se z njimi strinja.

Vključeno

- Izposojo obvezne opreme: čelada, pas, komplet varovalnih popkovin.
- Vodeno spremstvo ob aktivni asistenci in nadzoru usposobljenega vodnika
- Prevoz

Podrobnosti
Lokacija Soteska Srnica (Bovec).
Trajanje Celoten izlet traja caa 2 uri.
Vključeno Izposojo obvezne opreme; čelada, pas, komplet varovalnih popkovin, Vodeno spremstvo ob aktivni asistenci in nadzoru usposobljenega vodnika, Prevoz
Doplačilo Dodatne osebe.
Veljavnost Veljavnost karte je 1 leto.

Napiši mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
loader
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal