Motokros

Motokros

Dirkaški adrenalin, privlačni skoki, iznajdljiva prehitevanja, nepredvidljivost vremenskih dejavnikov, umazana oprema in nekakšna posebna, za voznike značilna trdoživost, vse to združuje motokros, šport, ki ima v svetu več kot 100-letno tradicijo. Motokros je oblika off-road motornih dirk, ki potekajo na zaprtih terenih. Pri motokrosu so motocikli posebej pripravljeni za hitro ter adrenalinsko vožnjo in je odličen šport za sproščanje adrenalina, zato ponavadi vozniki ne čutijo potreb za pretirano "dirkanje" po cestah.

Pri nas združujemo trenerje, ki vas lahko na individualnih ali skupinskih treningih naučijo osnovnih elementov motokrosa ali pa dvignejo nivo vašega že pridobljenega znanja.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Motokros tečaj - Orehova vas
Individualni tečaj motokrosa z Sašom Kragljem Ste se že vedno želeli pomeriti v motokrosu? Tako popolnim začetnikom kot tudi vsem, ki že poznate osnove, ponuja..
319,98 €
Brez DDV: 262,28 €
Motokros tečaj za otroke - Orehova vas
Individualni tečaj motokrosa za otroke do 16 let Ste se že vedno želeli pomeriti v motokrosu? Tako popolnim začetnikom kot tudi vsem, ki že poznate osnove, pon..
209,98 €
Brez DDV: 172,11 €

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal