Pogosta vprašanja pri postopku nakupa


Zakaj se je bolje registrirati, kot napraviti nakup kot gost? 

Kot registriran uporabnik lahko status svojih naročil kadarkoli preveriš v svojem profilu, zbiraš pa lahko tudi nagradne točke, ki jih pridobiš pri nakupu določenih artiklov in jih lahko uporabiš pri katerem koli naslednjem nakupu. Vedno ti je na voljo tudi tvoja zgodovina naročil in vračil, dobropisi, seznam želja, urejanje tvojih podatkov in naslovov ipd.

Kako lahko plačam? 

Plačate lahko po predračunu, povzetju in z večino kreditnih/debetnih kartic. Pri plačilu po povzetju vam pošta zaračuna poštno provizijo za plačilo kupnine po njihovem veljavnem ceniku. Preberite si več o možnostih plačila.

Kako lahko spremenim naročilo? 

Kontaktirajte nas in nam opišite, na kakšen način bi radi spremenili naročilo in potrudili se bomo, da bomo ugodili vašim željam.

Kako lahko sledim naročilu? 

Na email naslov, ki ga boste navedli ob naročilu vam bomo pošiljali aktualne informacije o stanju vašega naročila, stanje naročila pa si lahko ogledate vedno tudi v vašem uporabniškem računu.

Kaj pomenijo posamezni statusi naročila? 

Med obdelavo naročila, bo le to pridobilo različne statuse. Preberite si več o statusih naročila.

Kako pridem do predračuna? 

Do veljavnega predračuna najlažje pridete tako, da oddate spletno naročilo. Pri načinu plačila izberete opcijo 'plačilo po predračunu' in po zaključu naročila boste na vaš emil naslov prejeli predračun za vaše naročilo. Do plačila ostaja naročilo informativne narave in vas ne obvezuje k nakupu. Po prejemu plačila pa bomo spletno naročilo potrdili in obdelali.

 

Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal