Pogosta vprašanja

Vprašaj nasV zvezi s posameznim adrenalinskim doživetjem se vam prav gotovo poraja veliko vprašanj. Da bi kar najhitreje dobili pojasnila, smo pripravili zbir najpogostejših vprašanj in odgovorov za posamezno doživetje ter izvedbo naročila. Če na vaše vprašanje niste našli ustreznega pojasnila, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili.

 • Zrak

  Vprašanja iz zrakaPovprečen človek se z dogodki v zraku in na višini, kjer nima pod nogami trdnih tal, srečuje le redko. Prav gotovo iz vas kar vrejo vprašanja. Potešite svojo radovednost in dvome, da vam bo tudi zračna dimenzija bliže, vaša izkušnja ob adrenalinskih doživetjih pa še prijetnejša.

 • Zemlja

  Vprašanja iz zemljeNekateri zemeljski športi so nam vsem bolj ali manj blizu. Z nekaterimi se tudi sami redno, občasno, profesionalno, rekreativno ali pa kako drugače ukvarjamo. Kaj pa adrenalinski športi in doživetja? Imate tudi z njimi kakšne izkušnje?

 • Voda

  Vprašanja iz vodeAli ste vedeli, da na človeka že pri 10 m pod vodo deluje enkrat večji tlak kot na zemlji? Ja, na vodi in pod vodo je potrebno upoštevati drugačne fizikalne zakone, kar pri izvajanju vodnih športov zahteva tudi drugačna znanja, izkušnje, uporabo prilagojene opreme itd.

 • Naročilo

  Vprašanja pri naročiluPostopek naročanja Xsport adrenalinskih doživetij smo vam poskušali čim bolj olajšati. Ne glede na to, se spletno naročanje doživetja morda nekoliko razlikuje od nakupovanja, ki ste ga že navajeni v spletnih trgovinah.

   

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal