Tubing

Tubing

Tubing - Zabaven spust z zračnico

Prepustite se brzicam prelepe reke in svežemu zraku, ki ga nudi narava. Ponujamo mam adrenalinski rečni spust po prečudovitih rekah in sicer s tubo oziroma napihnjeno zračnico. Ves čas poti vas bo spremljal izkušen vodič. Za varnost bo poskrbela neoprenska obleka in čevlji, plavalni jopič ter čelada. Privoščite si zabavno adrenalinsko doživetje, ki ga zagotovo ne boste pozabili.

Pri izvajanju uporabljate posebne zračnice, na katerih plujete skozi brzice, usmerjate pa s pomočjo vesla ali rok. Sama izkušnja je zelo podobna spustu z rečnim bobom ali hydrospeedom skozi brzice različnih zahtevnosti.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Tubing po Savi - Radovljica
Z zračnico po Savi Dolinki Prepustite se brzicam prelepe zelene reke in svežemu zraku , ki ga nudi narava. Ponujamo Vam adrenalinski rečni spust po prečudoviti..
45,00 €
Brez DDV: 36,89 €

Vsebina košarice

Koronavirus obvestilo

Koronavirus obvestilo

V času omejitev zaradi koronavirusa lahko naročila za vsa doživetja oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od konca omejitev, ki onemogočajo izvedbo vašega adrenalinskega doživetja. Vsa doživetja se bodo pričela takoj ko bo to mogoče, vse karte, ki potečejo v tem času pa se bodo avtomatsko podaljšale.

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2021 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal