Rafting na Soči

Rafting na Soči
Šifra: XSRF006
Nagradne točke: 5
Status: Na voljo
Cena: 62,00 €
Brez DDV: 50,82 €
Cena v nagradnih točkah: 500

Možnosti

Dodatne osebe:

* Ime in Priimek na bonu:

0 (0/5)  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Rafting na Soči

Zabava, timski duh, adrenalin in razgledi na dolino čudovito dolino reke Soče - več skoraj ne morete pričakovati. Rafting je namenjen skoraj vsakomur, saj ne potrebujete tehničnega predznanja, vseeno pa morate znati plavati in biti pripravljeni na veliko avanturo! Raftanje je ekipni šport in da boste čim bolj uživali, boste sodelovali s svojo ekipo na čolnu. Poleg vodnika sta na raftu še najmanj dve osebi, največ pa osem oseb. Večje skupine seveda razdelimo na primerno število raftov. Reka Soča ima različne težavnostne stopnje, tako da lahko spust prilagodimo obiskovalcem, uskladimo sposobnosti in željam gostov ter razmeram na reki.
Rafting spust na odseku Boka/Srpenica in Trnovo ob Soči je klasični spust, ki se od mirnega začetka stopnjuje v adrenalinski zaključek. Štartamo v bližini veličastne Boke in se, obdani s čudovitimi razgledi, končno prebijemo do divjih brzic, ki nam poženejo kri po žilah.

Potek rafting izleta

Zberemo se v rafting centru (ali drugje po dogovoru), kjer vam vodnik preda ustrezno obvezno opremo in vam razloži navodila glede rafting spusta. Nato se bomo z kombijem odpeljali na start spusta. Pred startom vas vodniki naučijo vse o varnosti in tehnikah vodenja in veslanja z raftom. Svoja oblačila pustite v našem kombiju. Preoblečeni v neoprensko obleko, čevlje, čelado ter jopič bomo začeli z avanturo po reki Soči, ki se razteza čez več kot 10 kilometrov, med čudovitim slapom Boka in vasico Trnovo ob Soči. Nepozabni izlet se prične le streljaj od Boke, največjega in najbolj vodnatega slapa v Sloveniji. Na začetku naše aktivne avanture raftinga Bovec vstopimo s čolni v ležerno in kristalno čisto Sočo. Naši posebni in varni gumenjaki se zibajo s tokovi do točke, kjer reka Učje Soči prilije nekaj vodne mase in zato počasi a vznemirljivo stopnjujemo hitrost ter navdušenje.
Na poti nas vselej z budnim očesom opazuje Velika Baba Kanina. Ko pred nami uzremo strma pobočja Krna, se pričnejo zeleni bregovi ožati, zato se bodo naši izkušeni vodniki skupaj z Vašo pomočjo spretno izmikali skalam in drugim pastem. Naš aktivni spust se zaključi z izkrcanjem v idilični vasici Trnovo ob Soči.

Dolina reke Soče je s svojo slikovito in neokrnjeno naravo raj za preživljanje prostega časa. Rafting predstavlja edinstveno doživetje za vse generacije. Na brzicah smaragdne reke lahko uživamo v lepoti narave in hkrati krepimo timski duh.

Omejitve
- minimalna starost je 6 let
- znanje plavanja

Oprema ki jo priskrbimo mi
Plavalni jopič, Neoprenska obleka in obutev, Anorak, Čelada, Veslo

S seboj prinesite
Brisačo in kopalke

Podrobnosti
Trajanje Približno 2-3 ure.
Lokacija Trasa: Slap Boka - Trnovo ob Soči
Vključeno Voden izlet z inštruktorjem, Plavalni jopič, Neoprenska obleka in čevlji, Anorak, Čelada, Prevoz na/z lokacij spusta.
Doplačilo Doplačilo za dodatne osebe.
Veljavnost Veljavnost karte je 1 leto po nakupu tako, da se lahko naročite na poljuben termin izvedbe vašega adrenalinskega doživetja.

Napiši mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Oznake: voda, rafting

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
loader
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal