Hydrospeed

Hydrospeed

Hydrospeed oz. Rečni bob - Direkten stik z vodo

Bi radi okusili divjo moč reke? Hydrospeed oz. rečni bob je namenjen tistim, ki imajo radi adrenalin in predvsem direkten stik z vodo. Z neoprensko obleko, anorakom in plavutkami se borite z brzicami reke, na mirnih delih pa občudujete lepote narave. Na sebi imate tudi zaščitno opremo (čelada in jopič), ki vas bosta ščitila pred udarci. Na vašem adenalinskem spustu bo prisoten tudi vodnik, ki bo poskrbel za zabavo in vas varno pripeljal na cilj.

Pri izvajanju uporabljate kratek "bob", na katerem plujete skozi brzice, usmerjate pa ga s pomočjo plavutk. Sama izkušnja je zelo podobna spustu kajakašev skozi brzice različnih zahtevnosti.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Hydrospeed po Savi - Radovljica
Z rečnim bobom bo reki Savi Hydrospeed oz. rečni bob je namenjen tistim, ki imajo radi adrenalin in predvsem direkten stik z vodo. Z neoprensko obleko, anorako..
45,00 €
Brez DDV: 36,89 €

Vsebina košarice

Koronavirus obvestilo

Koronavirus obvestilo

V času omejitev zaradi koronavirusa lahko naročila za vsa doživetja oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od konca omejitev, ki onemogočajo izvedbo vašega adrenalinskega doživetja. Vsa doživetja se bodo pričela takoj ko bo to mogoče, vse karte, ki potečejo v tem času pa se bodo avtomatsko podaljšale.

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2021 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal