Bellyak po Savi - Radovljica

Bellyak po Savi - Radovljica
Šifra: XSBY001
Nagradne točke: 5
Status: Na voljo
Cena: 60,00 €
Brez DDV: 49,18 €
Cena v nagradnih točkah: 600

Možnosti

* Ime in Priimek na bonu:

0 (0/5)  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Bellyak - nova adrenalinska atrakcija za vse generacije

Bi radi poskusili nekaj novega, drugačnega kot sta hydrospeed in kajak? Tu je novost, križanec med že znanima ploviloma za divje vode. Že samo ime bellyak pove, da je osnovni položaj v tem novem križancu ležanje na trebuhu in sicer z glavo naprej. Za vesla pa se uporablja kar roke. Z neoprensko obleko, anorakom in plavutkami se borite z brzicami reke Save, na mirnem delu Save pa občudujete lepote narave. Na vašem adenalinskem spustu pa bo prisoten tudi vodič (v kajaku), ki bo poskrbel za zabavo in vas varno pripeljal na cilj. Spust traja približno eno uro in je dolg 5 kilometrov. Privoščite si zabavno adrenalinsko doživetje!

  • Bellyak je dolg 2,4 metra in se od hydrospeeda loči predvsem po tem, da so v "kokpitu " nameščene tudi noge, tako da za veslanje ne uporabljamo plavutk, temveč roke.
  • Prednost pred hydrospeedom naj bi bila v manjši izpostavljenosti skalam
  • Z bellyakom se lahko po brzicah spustite, čeprav ne znate eskimskega obrata, veslanje z rokami pa naj bi bilo naravno gibanje, ki se nam ga ni potrebno priučiti oziroma se ga naučimo v kar najkrajšem času.

Potek bellyak izleta

Zberemo se v rafting centru (ali drugje po dogovoru), kjer vam vodnik preda ustrezno obvezno opremo in vam razloži navodila glede spusta. Nato se bomo z našim kombijem odpeljali na start spusta, to je na sotočju Save Dolinke in Save Bohinjke, ki je 5 km oddaljen od našega centra. Pred startom Vas vodniki naučijo vse o varnosti in tehnikah. Svoja oblačila pustite v našem kombiju. Preoblečeni v neoprensko obleko, čevlje, čelado ter jopič bomo začeli z avanturo po reki Savi. Med samo vožnjo z bellyak-om boste doživeli veliko adrenalinskih brzic in občudovali našo prečudovito Savo. Sam del reke ni zahteven, zato je primeren tudi za otroke nad 10 letom starosti. Po krajšem premoru na kopnem se vrnemo v čolne in spust nadaljujemo proti rafting centru v Radovljici. Na cilju je možen skok iz mostu. Po končani adrenalinski vožnji pa se lahko ohladite s hladno pijačo ali pa se podate novim adrenalinskim podvigom na proti in se spustite po ziplin-u.

Omejitve
- minimalna starost je 10 let

Oprema ki jo priskrbimo mi
Plavalni jopič, Neoprenska obleka in obutev, Anorak, Čelada

S seboj prinesite
Brisačo in kopalke

Podrobnosti
Trajanje Približno 1 uro.
Lokacija Reka Sava (Radovljica).
Vključeno Voden izlet z inštruktorjem, Plavalni jopič, Neoprenska obleka in čevlji, Anorak, Čelada.
Doplačilo Doplačilo za dodatne osebe.
Veljavnost Veljavnost karte je 1 leto po nakupu tako, da se lahko naročite na poljuben termin izvedbe vašega adrenalinskega doživetja.

Napiši mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Oznake: voda, bellyak

Vsebina košarice

Iskanje po vsebini

Uporabniški račun

E-mail naslov:
Geslo:Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
loader
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal