Partnerski program

Partnerski program Xsport je enostaven način služenja denarja prek interneta, saj sta uporaba in poslovanje enostavna. Ko spletni obiskovalec obišče vašo spletno stran, mu ponudite naš oglas (npr. oglasno pasico, sliko, gumb, besedilo, nek poseben element itd.), s klikom nanj pa bo preusmerjen neposredno na našo spletno stran.

Preberi več

Partnerski program (ang. »affiliate program«) je učinkovito orodje pospeševanja prodaje prek interneta, ki povezuje spletnega trgovca in lastnike spletnih strani, pri čemer slednji nastopajo v vlogi partnerjev (ang. affiliate, associate) oziroma posrednikov pri prodaji izdelkov in/ali storitev spletnega trgovca.

Preberi več

Nekaj ključnih razlogov, zakaj sodelovati v našem partnerskem programu:

Preberi več

Za sodelovanje v Xsport partnerskem programu se morate registrirati. Za registracijo je treba podpisati pogodbo. Pogodbo lahko natisnete s spleta (PDF) in nam jo podpisano po pošti vrnete na naš naslov. Po prejemu podpisane pogodbe vam bomo odobrili dostop do vašega partnerskega računa.

Preberi več

V partnerskem programu lahko sodelujejo samo partnerji, ki imajo aktivno spletno stran. Načeloma lahko sodelujejo vse spletne strani partnerja, pod pogojem, da njihova vsebina ni kakorkoli moralno in etično sporna, v nasprotju z veljavno zakonodajo ter kako drugače povezana s spornimi in zakonsko prepovedanimi vsebinami, aktivnostmi, prodajo itd.

Preberi več

Postopek je zelo enostaven in izvedljiv v nekaj korakih oz. minutah. Izpolniti morate le obrazec za registracijo (vpišite zahtevane osebne in druge podatke ter potrdite, da se strinjate z našimi pogoji partnerskega programa) in nam po pošti poslati podpisano pogodbo, ki si jo lahko sami natisnete.

Preberi več

Naš partnerski program izvajamo po metodi plačila po prodaji (cost per action – CPA, pay per lead, pay for performance). Partner prejme 5 % provizijo od vsakega prodanega artikla. Za uspešnejše partnerje ponujamo tudi privlačnejše provizije, ki se dorečejo po dogovoru. Zasluženo provizijo bomo dodali na vaš partnerski račun po zaključenem naročilu.

Preberi več

Pri izvajanju partnerskega programa veljajo naslednja pravila:

Preberi več

Vsebina je v pripravi.

 

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal