Naša ekipa

Spoznajte naše trenerje, inštruktorje, pilote in druge izvajalce adrenalinskih športov v zraku, v vodi in na zemlji, ki svoje znanje in izkušnje delijo z vami in Vas v sproščenem vzdušju popeljejo v vaše adrenalinsko doživetje.

Padalstvo je zame nekaj izjemnega, nekaj pri čemer se sprostim in neizmerno uživam. Tako je od prvega skoka, ki sem ga opravil leta 2005, padalstvo postalo pomemben del mojega življenja. Skačem konstantno in na leto opravim okrog 150 skokov. Padalska pot me je vodila tudi v tujino (predvsem ZDA), kjer sem se izobraževal pri svetovno znanih inštruktorjih in tako pridobil razne učiteljske licence in tudi licenco tandem inštruktorja. Ker sem tudi na nacionalni ravni učitelj padalstva za različne metode šolanja, imam priložnost, da z vso predanostjo izobražujem nove nadobudne padalce in jim predajam znanje in izkušnje, ki jih potrebujejo za čim bolj varno skakanje s padalom.

Preberi več

Sem jadralni padalec, katerega je za šport oz. letenje z jadralnim padalom zasvojilo že leta 2000, ko sem prvič poizkusil z letenjem. Od takrat naprej je jadralno padalstvo postalo stil mojega življenja, oči pa vedno usmerjene v nebo. Do leta 2007 sem se z jadralnim padalstvom ukvarjal zgolj rekreacijsko, nato sem se poizkusil tudi v tekmovanjih v hitrostnih in prostih preletih.

Preberi več

Sem dolgoletni odvisnik od adrenalina in do ušes zaljubljen v motokros. V motokrosu sem našel nove izzive, užitek, sprostitev in prijatelje. Zelo me veseli delo z otroci in veselje, ki ga doživijo v prvih metrih vožnje z motorjem. Rad delim svoje največje veselje z drugimi. Prepričan sem, da motokros ni ravno za vsakogar, kdor se pa v tem športu najde pa mu hitro zleze pod kožo.

Preberi več

S padalstvom sem se začel ukvarjati leta 2010 v Letalskem centru Maribor, do zdaj pa sem opravil že več kot 1000 skokov. Izkušnje sem nabiral tako doma kot v tujini. Redno se udeležujem padalskih trening taborov v ameriški Floridi. Sem član Mariborske 4-way ekipe, udeležujem pa se tudi klubskega tekmovanja v skokih na cilj, kjer sem v zadnjih 3 letih dvakrat osvojil prvo mesto.

Preberi več

Ukvarjanje s padalstvom je uspešna povezava značaja, življenskih vrednot in v mojem primeru bližine letališča, kjer sem že kot otrok spremljal vragolije, ki so jih izvajali padalci. Takoj ko sem dosegel zahtevano starost, sem se seveda začel ukvarjati s tem prelepim športom, ki me je spremljal mojo celotno mladost vse do danes. S skakanjem sem pričel leta 1995 in si na različnih tekmovanjih in boogie-jih do danes priskakal več kot 1100 skokov, kar je za slovenske razmere zavidljiva številka.

Preberi več

Sem glavni vodja motokros šole. Že kot 4 letni otrok sem se zaljubil v motorje. Od avtomatika, apn-a, preko motokros motorjev...vedno so bili del mojega življenja. Veselje in znanje sem prenesel tudi na svoja otroka, preko katerih sem izoblikoval učni proces, kateri v zelo kratkem času otroke, mladostnike in odrasle nauči osnov in ostalih veščin motokrosa. Nasmeh ljudi, ki pridejo k nam in njihovo zadovoljstvo je tisto, kar mi kaže, da smo na pravi poti in da delamo dobro.

Preberi več

Imam bogato padalsko kariero in izkušnje. Skakati sem začel leta 1998 in imam že več kot 1.800 skokov. Sem tudi večletni državni prvak v FreeFly-u (disciplina svobodni let), poleg tega sem naredil tudi več kot 50 skokov s SkySurf-om (deskanje v zraku). Kot licencirani učitelja padalstva svoje bogato znanje in izkušenje uspešno prenašam na nove učence padalstva. Vsi nekoliko bolj pogumni pa lahko doživite lepote padalstva tako da skočite s padalom v tandemu, za kar imamo pri Xsport-u vse potrebne licence.

Preberi več

stran 1 od 2

Copyright © 2021 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal