Novi turistični BON21 v vrednosti 100€ za odrasle in 50€ za mladoletne lahko sedaj koristite tudi za nakup naših doživetij, ki jih lahko nato izkoristite v roku 1 leta od nakupa! Preverite pestro ponudbo adrenalinskih pustolovščin za vse generacije in priložnosti.

Kako unovčiti turistični bon 2021 (BON21)?

Unovčitev bona pri Xsportu je zelo enostavna; predhodno izpolnite obrazce, ki jih najdete na spodnjih povezavah (Potrditev unovčitve bona in opcijsko Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona, Izjava o prenosu bona) ter nam jih skupaj s fotokopijo osebnega dokumenta (osebna izkaznica ali potni list) pošljete na email bon21@xsport.si.

Po prejemu dokumentov vam bomo izstavili dobropis v vrednosti unovčenih bonov s katerim boste lahko na spletni strani izvedli nakup kateregakoli doživetja. V primeru, da bo doživetje dražje boste razliko lahko preprosto doplačali. V primeru, da je doživetje cenejše kot celotna vrednost bona in/ali prenesenih bonov, pri izpolnjevanju priloge vnesete znesek katerega boste dejansko izkoristili.

Dokumenti potrebni pri unovčevanju bonov

Obvezno

  • Identifikacijski dokument oz. kopijo identifikacijskega dokumenta (ta dokument ni obvezen za prenosnika bona, npr. vnuk, ki mu je babica prenesla bon, ne potrebuje fotokopije babičenega identifikacijskega dokumenta) 
  • Izpolnjen obrazec Potrditev unovčitve bona (Priloga 1 – BON21)

Opcijsko

  • Če ima upravičenec preneseni bon: izpolnjeno Izjavo upravičenca o prenosu bona (Priloga 3 – BON21)
  • Če upravičenec unovčuje bon drugega upravičenca, ki ima zakonitega zastopnika ali skrbnika: izpolnjeno Izjavo zakonitega zastopnika oziroma skrbnika za unovčitev bona upravičenca po tretji osebi (Priloga 2 – BON21)

 

Kategorija: Razno

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2024 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal