Zaradi situacije z koronavirusom in posledičnim omejevanjem gibanja, obveščamo vse stranke, da se bodo vsa doživetja pričela takoj ko bodo te omejitve odpravljene oz. takoj ko bo mogoče. Vse karte, ki potečejo v tem času se bodo avtomatsko podaljšale, na vaše doživetje pa se boste lahko prijavili takoj po preklicu omejitev, ko se bodo objavili tudi vsi koledarji terminov.

Naročila za vsa doživetja lahko oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od datuma konca omejitev, ki onemogočajo izvedbo vašega adrenalinskega doživetja.

Zaradi vladnega odloka o omejevanju gibanja in izvajanja športno-rekreacijskih dejavnosti so adrenalinska doživetja do nadaljnega odpovedana in jih bomo ponovno izvajali z preklicom tega odloka. Tudi po preklicu odloka in posledično vzpostavitvijo dejavnosti, bomo pri Xsportu, upoštevali priporočila NIJZ glede razkuževanja in drugih potrebnih preventivnih ukrepov tako, da bo vaš dogodek potekal varno in v skladu z vsemi predpisi.

Ostanite zdravi in lep adrenalinski pozdrav, do našega snidenja!

 

Kategorija: Razno

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2024 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal