Zaradi direktive, ki jo je izdala Javna agencija za civilno letalstvo Republike Slovenije (CAA) in ki z 18.09.2012 prepoveduje izvajanje tandemskih skokov v zračnem prostoru Republike Slovenije, smo žal primorani začasno prenehati z izvajanjem te storitve na področju Republike Slovenije. Po dostopnih informacijah bi se naj takšno stanje poskušalo čimprej razrešiti tako, da bi skoki s padalom bili ponovno dovoljeni v najkrajšem možnem času. O stanju izvajanja skokov v Sloveniji vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani in drugih medijih (Facebook, Twitter,...).

Ker trenutno naše licence za izvajanje tandemskih skokov s padalom veljajo povsod po svetu razen v Sloveniji, bomo v prihodnjih dnevih dodali termine za skoke s padalom v naših sosednjih državah (Avstrija, Hrvaška, Madžarska,...). Vse termine za izvajanje skokov lahko spremljate na našem koledarju.

Vsi ki že posedujete bon za tandemski skok s padalom, se Vam bo veljavnost bona podaljšala za obdobje prepovedi skakanja na področju Republike Slovenije. Bone za izvajanje skokov s padalom lahko tudi nemoteno naročate in skok izvedete v tujini ali pa počakate na prenehanje prepovedi v Sloveniji, veljavnost bona pa se Vam bo podaljšala za čas prepovedi skakanja na področju Republike Slovenije, oz. bo njihova veljavnost eno (1) leto od prenehanja prepovedi.

Pin It
Kategorija: Zrak

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal