Novice iz zraka

Preberite si vse novice adrenalinskega portala Xsport iz področja zraka. Da boste vedno obveščeni o najnovejših ugodnostih in akcijah pa se lahko naročite tudi na naše eNovice.

Skok s padalom v Bovcu Zaradi nenehnega višanja cen letalskega prevoza za potrebe skoka s padalom iz strani operaterja letala, smo bili žal primorani uvesti doplačilo za skok s padalom v Bovcu, ki se izvede pri samem naročilu. Doplačilo je potrebno zaenkrat samo za skoke z 4000 metrov in izključno na lokaciji Bovec, za 6000 metrov in ostale lokacije doplačilo seveda ni potrebno. Vsi, ki ste karto za skok s padalom z 4000 metrov kupili pred 17.4.2018, lahko skočite v Bovcu brez doplačila. Kljub potrebnemu doplačilu vam pri Xsport-u zagotavljamo, da bomo še vedno imeli konkurenčne cene napram drugim ponudnikom.

Preberi več

V ponudbi sta dva nova helikopterja za štiri ali pet potnikov. V našo ponudbo smo dodali dva nova helikopterja in sicer Eurocopter EC120 Colibri in Eurocopter AS 350 B2 Écureuil, ki lahko poletita z 4 oz. 5 potniki. Oba heliopterja imate turbine zato so primerna tudi za lete v visokogorju, prav tako pa tudi za dela v zraku ali pa tudi poslovne lete na destinacije, ki niso dostopne z generalno aviacijo. Če ste si že vedno želeli leteti z helikopterjem, potem je ta ponudba zagotovo za vas, saj lahko na polet povabite tudi vaše sorodnike, prijatelje ali poslovne partnerje.

Preberi več

Akrobatsko letenjeKot novo možnost akrobatskega letenja z jadralnim letalom smo dodali podaljšano akro cono, ki bo adrenalinske občutke podaljšala in sicer bo letenje trajalo tudi do 20 minut. Motorno letalo vas bo z jadrilico dvignilo na višino 1350 metrov od koder boste izvajali različne akrobacije in like, kot so lupingi, immelmani,... Izkusite pozitivne in negativne G-sile, ki vas bodo potisnile v sedež ali iz njega ali pa lebdenje, kjer boste imeli občutek breztežnosti.

Preberi več

Si želite poizkusiti akrobatsko letenje z enim izmed najzmogljivejših akrobatskih letal? Pri Xsportu lahko od sedaj ekskluzivno poletite z večkratnim državnim prvakom v akrobatskem letenju Tomo Poljancem, ki bo za vsa pilotiral visoko zmogljivo tekmovalno akrobatsko letalo Giles G202 ali pa moderno dvokrilno akrobatsko letalo Pitts Special S2B. Izbira je vaša!

Preberi več

Si želite poizkusiti akrobatsko letenje z jadralnim letalom? Z visoko zmogljivim jadralnim akrobatskim letalom G103 Twin II vam ponujamo prav to. Z našimi izkušenimi piloti inštruktorji se boste podali v višave, kjer boste izvajali akrobatske like kot sta zanka (luping) in Immelman. Zemljo si boste lahko ogledali iz nekoliko drugačne perspektive: in sicer z glavo navzdol!

Preberi več

stran 1 od 4

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal