Zaradi napovedanega spremenljivega vremena je žal SLO bungee dan 15.04.2018 odpovedan in je prestavljen za en teden na 22.04.2018.
Vsi ki se nadomestnega termina ne boste mogli udeležiti, nam morate to sporočiti najkasneje do ponedeljka 16.4.2018 na email naslov prodaja@Xsport.si, kjer boste dobili tudi navodila za vračilo karte in denarja. Po tem datumu vračila ne bodo več možna.
Za vse, ki se termina 15.4.2018 ne bi mogli udeležiti pa bi to še vedno radi storili, lahko kupite karte, saj so še na razpolago.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na povezavi; https://www.xsport.si/podjetje/kontakti/naročila-in-pomoč

Ste si že vedno želeli skočiti z elastično vrvico - Bungee Jumping? Če ste odgovorili pritrdilno, potem se nam pridružite na slovenskem bungee dnevu 2018, ki bo potekal v nedeljo 15.aprila 2018 in si zagotovite skok po znižani ceni. Skočite iz najvišjega železniškega mostu v Evropi iz višine 96 metrov, v kraju Eis na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda) in doživite edinstven občutek prostega pada. Če želite lahko seveda brez doplačila izvedete tudi skok z potopom v Dravo ali tako imenovani Dive-In.

Za vse ljubitelje adrenalinskih športov bomo v nedeljo 15.aprila 2018 organizirali poseben bungee dan, ko bo mogoče izvesti bungee skok za samo 69,98 EUR (99,98 EUR). Skoke bomo izvajali na Podjunskem (Jauntal) železniškem mostu v kraju Eis-Ruden (približno 10 min vožnje iz Dravograda) na avstrijskem Koroškem.

Preizkusite svoj pogum in skočite s 96 m visokega mostu

  • KDAJ? V nedeljo 15.aprila 2018, v primeru slabega vremena se prestavi na nedeljo 22.aprila 2018.
  • KJE? Podjunski (Jauntal) most nad Dravo v kraju Eis-Ruden  na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda).
  • KAJ POTREBUJETE? Športna oblačila in obutev, ter nekaj poguma.
  • CENA? 69,98 € (samo v času bungee dneva 2018)
  • SNEMANJE/SLIKANJE? Pri naročilu karte se lahko seveda odločite tudi za različne vrste snemanja in/ali slikanja.
  • PRIJAVE? Karto za skok na SLO Bungee dnevu si lahko naročite na naši spletni strani. Število kart je omejeno na 100, zato pohitite z nakupom.
  • KAKO DO MOSTU? Točno lokacijo mostu si lahko ogledate na zemljevidu.

Prikaži večji zemljevid

Vse ostale podatke za prihod in izvedbo vašega skoka boste prejeli skupaj z karto. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

Karta velja samo za termin v nedeljo 15.04.2018 oz. na rezervni termin. V primeru slabega vremena se prireditev prestavi na 22.04.2018. V primeru popolne odpovedi prireditve, je možno karto za 15,00 EUR doplačila izkoristiti na katerikoli skakalni dan v letu 2018. Vsi dodatni popusti veljajo samo za fizične osebe.

Pin It
Kategorija: Zemlja

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal