Novice iz zemlje

Preberite si vse novice adrenalinskega portala Xsport iz področja športov na zemlji. Da boste vedno obveščeni o najnovejših ugodnostih in akcijah pa se lahko naročite tudi na naše eNovice.

Ste si že vedno želeli skočiti z elastično vrvico - Bungee Jumping? Če ste odgovorili pritrdilno, potem se nam pridružite na drugem slovenskem bungee dnevu v 2019, ki bo potekal v nedeljo 13.oktobra 2019 in si zagotovite skok po znižani ceni. Skočite iz najvišjega železniškega mostu v Evropi iz višine 96 metrov, v kraju Eis na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda) in doživite edinstven občutek prostega pada. Če želite lahko seveda brez doplačila izvedete tudi skok s potopom v Dravo ali tako imenovani Dive-In.

Preberi več

SLO Bungee dan 2019 se zaradi slabega vremena prestavi na nedeljo 28.4.2019. Skok si lahko še vedno naročite na spodnjih povezavah.

Ste si že vedno želeli skočiti z elastično vrvico - Bungee Jumping? Če ste odgovorili pritrdilno, potem se nam pridružite na tradicionalnem slovenskem bungee dnevu 2019, ki bo potekal v nedeljo 28.aprila 2019 in si zagotovite skok po znižani ceni. Skočite iz najvišjega železniškega mostu v Evropi z višine 96 metrov, v kraju Eis na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda) in doživite edinstven občutek prostega pada. Če želite lahko seveda brez doplačila izvedete tudi skok s potopom v Dravo ali tako imenovani Dive-In.

NAROČILO SKOKA

Preberi več

Ste si že vedno želeli skočiti z elastično vrvico - Bungee Jumping? Če ste odgovorili pritrdilno, potem se nam pridružite na drugem slovenskem bungee dnevu v 2018, ki bo potekal v nedeljo 21.oktobra 2018 in si zagotovite skok po znižani ceni. Skočite iz najvišjega železniškega mostu v Evropi iz višine 96 metrov, v kraju Eis na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda) in doživite edinstven občutek prostega pada. Če želite lahko seveda brez doplačila izvedete tudi skok s potopom v Dravo ali tako imenovani Dive-In.

Preberi več

Nič se ne more primerjati z vznemirjenjem, ko drvite mimo prepadov in dreves, po neutrjenih cestah v pravem rally bolidu in občutite nepredstavljivo hitrost tekmovalnih avtomobilov v rally vožnji. Ta izredna izkušnja je bila vedno rezervirana samo za rally voznike, sedaj pa lahko to doživite tudi pri nas. Sedeli boste v avtomobilu priravljenem za rally tekmovanje in izkusili adrenalinsko vožnjo, ki je kot nalašč za vse ljubitelje tega športa. Če imate v glavi bencin in iščete izkušnjo vožnje, ki je zagotovo vredna svojega imena, potem je vaše iskanje končano.

Naroči karto za Rally vožnjo

Cena: 199,98 € (+249,98 €) Akcija velja do 30.6.2018.

Preberi več

Zaradi napovedanega spremenljivega vremena je žal SLO bungee dan 15.04.2018 odpovedan in je prestavljen za en teden na 22.04.2018.
Vsi ki se nadomestnega termina ne boste mogli udeležiti, nam morate to sporočiti najkasneje do ponedeljka 16.4.2018 na email naslov prodaja@Xsport.si, kjer boste dobili tudi navodila za vračilo karte in denarja. Po tem datumu vračila ne bodo več možna.
Za vse, ki se termina 15.4.2018 ne bi mogli udeležiti pa bi to še vedno radi storili, lahko kupite karte, saj so še na razpolago.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na povezavi; https://www.xsport.si/podjetje/kontakti/naročila-in-pomoč

Ste si že vedno želeli skočiti z elastično vrvico - Bungee Jumping? Če ste odgovorili pritrdilno, potem se nam pridružite na slovenskem bungee dnevu 2018, ki bo potekal v nedeljo 15.aprila 2018 in si zagotovite skok po znižani ceni. Skočite iz najvišjega železniškega mostu v Evropi iz višine 96 metrov, v kraju Eis na avstrijskem Koroškem (10 min vožnje iz Dravograda) in doživite edinstven občutek prostega pada. Če želite lahko seveda brez doplačila izvedete tudi skok z potopom v Dravo ali tako imenovani Dive-In.

Preberi več

stran 1 od 3

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal