Ugodnosti/akcije

Seznanite se z vsemi ugodnostmi in akcijami adrenalinskega portala Xsport. Da boste vedno obveščeni o najnovejših ugodnostih in akcijah pa se lahko naročite tudi na naše eNovice.

Vsi naši adrenalinski navdušenci, ki ste zamudili praznične popuste, se čarobni december pri nas nadaljuje tudi v januarju 2019, ko imate prav tako možnost nakupa vseh adrenalinskih doživetij po znižani ceni, kot v veselem decembru. Vse cene smo eXtremno odsekali, zato pohitite preden se stopijo!
Doživetje lahko po znižanih cenah naročite na naši spletni strani, izkoristite pa ga lahko v roku enega leta po nakupu oz. v celotni sezoni 2019 tako, da boste imeli zagotovo dovolj časa, da zberete pogum in si privoščite vašo sanjsko adrenalinsko doživetje. Doživetje je seveda tudi odlično darilo, ki ga lahko podarite vašim najbližjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem.

Za vse, ki se ne morete odločiti, kaj bi želeli podariti, pa ponujamo tudi nakup vrednostnega darilnega bona, s katerim bo vaš obdarovanec lahko poljubno razpologal za nakup kateregakoli adrenalinskega doživetja po njegovi izbiri.

V nadaljevanju si lahko ogledate vsa adrenalinska doživetja po odsekanih cenah, ki veljajo do konca januarja 2019.

Preberi več

Leto je naokrog, zato smo vam ponovno pripravili akcijo vseh adrenalinskih doživetij. December je čas malih pozornosti za ljudi, ki vam stojijo ob strani in jih imate radi, zato bo zagotovo posebno presenečenje adrenalinsko doživetje, ki ga boste podarili vašim najbližjim ali pa nenazadnje tudi sebi. Vsa naša adrenalinska doživetja smo v tem mesecu dodatno znižali tako, da bo leto 2019 zagotovo potekalo v pustolovskem vzdušju. Pripravili smo množico ugodnosti in znižanj tako, da si boste vaše darilo zagotovili po najnižjih možnih cenah. Karto za vaše adrenalinsko doživetje po akcijskih cenah lahko naročite do konca leta 2018, izkoristite pa jo lahko v roku enega leta po nakupu tako, da boste zagotovo imeli dovolj časa, da zberete pogum.

Za vse, ki se ne morete odločiti, katero adrenalinsko doživetje bi želeli podariti, pa ponujamo tudi nakup vrednostnega darilnega bona, s katerim bo vaš obdarovanec lahko poljubno razpologal za nakup kateregakoli adrenalinskega doživetja po njegovi izbiri.

V nadaljevanju si lahko ogledate vsa adrenalinska doživetja po decemberskih akcijskih cenah, ki veljajo do konca leta 2018.

Preberi več

Kaj je Black Friday?
Izraz Black Friday izvira iz ZDA. Nanaša se na dan po zahvalnem dnevu (Thanksgiving Day), ko trgovci tradicionalno ponujajo visoke popuste in s tem naznanijo neuraden začetek prazničnega nakupovalnega obdobja. V Sloveniji se je nakupovalni praznik Black Friday uveljavil šele v zadnjih nekaj letih. Zaradi visokih popustov in ugodnosti pa iz leta v leto postaja vedno bolj priljubljen.

Zato tudi pri Xsportu ponujamo nore popuste, vsa doživetja pa lahko naročite do vključno nedelje 25.11.2018, izkoristite pa jih lahko v roku enega leta po nakupu tako, da boste zagotovo imeli dovolj časa, da zberete pogum. Vključite tudi svoje prijatelje in družino! Black Friday je veliko bolj zabaven, če ga delite z drugimi. Na ta način ne bo nihče zamudil odličnih ponudb.

Za vse, ki se ne morete odločiti, katero adrenalinsko doživetje bi želeli podariti, pa ponujamo tudi nakup vrednostnega darilnega bona, s katerim bo vaš obdarovanec lahko poljubno razpologal za nakup kateregakoli adrenalinskega doživetja po njegovi izbiri.

V nadaljevanju si lahko ogledate vsa adrenalinska doživetja po posebnih akcijskih cenah, ki veljajo celoten teden pri Xsport Black Friday 2018.

Preberi več

LETENJE ZA SAMO 50 EUR/OSEBO
Do 1.5.2018 vam nudimo izjemno priložnost Panoramskega leta ali Pilota za 1 uro za samo 50 EUR/osebo in sicer za 1 uro letenja. V ponudbi je štirisedežno letalo Cessna 182, ki poleg pilota sprejme še 3 potnike. Zakupite lahko celotno letalo za 150 EUR/uro za 3 osebe ali pa samo za 1 osebo in vas bomo dodeli drugi skupini. Možno je kupiti tudi več kot 1 uro letenja in sicer po korakih 30 min. Poleteli boste iz letališča v Mariboru in se pred poletom dogovorili za ruto leta.

Preberi več

Za vse člane SPAR kluba smo pripravili posebno akcijo in sicer skok s padalom v tandemu z višine 3000 metrov z vključenim snemanjem in slikanjem z ročno kamero in montažo posnetka v visoki kvaliteti (Full HD). Karta velja eno (1) leto dneva nakupa tako, da se lahko naročite na katerikoli termin v našem koledarju skokov. Člani SPAR kluba prejmete s predložitvijo SPAR klub kartice do 31.12.2018, 50 € popusta pri skoku s padalom v tandemu pri Xsport.

Naroči karto za skok s padalom

Cena: 219,96 € (+269,96 €)

Preberi več

stran 1 od 6

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2019 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal