Potek vašega poleta

1. Priprava na polet

Dobimo se ob dogovorjenem terminu na dogovorjenem kraju. Z našim inštruktorjem boste najprej spoznali osnove letenja in aerodinamike. Predstavil vam bo potek letenja in vas seznanil s procedurami v letalu, upravljanjem letala ipd. Nato boste naredili predpoletno pripravo in pregled letala ter spoznali osnovne inštrumente in tehnike pilotiranja. Z inštruktorjem se boste lahko tudi dogovorili za ruto poleta, torej v katero smer in v katera področja boste želeli leteti. Seveda se bomo potrudili, da odgovorimo tudi na vsa vaša vprašanja.

 

2. Polet z letalom

Vkrcamo se v letalo in ponovimo osnovne postopke. Z obvezno "check listo" pregledamo vse postopke za vzlet letala, ogrejemo motor in že se začnemo premikati proti vzletni stezi. Po odobritvi kontrole prometa z pomočjo inštruktorja vzletimo in začnemo spoznavati zmogljivosti letala in osnove letenja.

 

3. Panoramsko letenje

V zraku boste lahko uživali v panoramski vožnji in občudovali lepote Slovenije. Leteli boste po dogovorjeni ruti na dogovorjeno območje in preizkušali zmogljivosti letala, ter se učili osnov letenja in manevrov.

 

4. Pristanek z letalom

Sledi pristanek letala, kjer se boste pred območjem letališča javili kontroli prometa za pridobitev dovoljenja in že sledijo postopki za uspešen pristanek. Po pristanku boste z letalom zapeljali do letališke ploščadi, ker boste zaključili z poletom. Polni različnih doživetij ste bogatejši za IZJEMNO IZKUŠNJO. Hkrati pa vam bodo vsi priznali, da ste pilotirali pravo letalo.

 

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal