Wakeboarding

Bi se preizkusili v deskanju na vodi ali wakeboardingu?

Wakeboarding oz. deskanje na vodi je šport, ki združuje tri različne športe: deskanje na snegu, smučanje na vodi in surfanje. Cable wakeboarding je oblika deskanja na vodi s pomočjo vlečnice. Za wakeboarding je na voljo dvo-točkovna vlečnica (System 2.0), ki omogoča vožnjo hkrati samo enemu deskarju: zato se lahko toliko bolj prilagodi željam deskarja, npr. prilagaja hitrost vožnje,... Pri deskanju na vodi uporabljamo desko (wakeboard) na kateri so vezi, ki nam omogočajo dobro kontrolo in oprijem deske. Nudimo vam brezplačno izposojo celotne opreme za deskanje na vodi, tako da ni ovir da se preizkusite in uživate na vodi!

Če se želite preizkusiti v wakeboardu si naročite tečaj:


Izvedba in cena vključuje

Za dodatne informacije o wakeboardingu, vas vabimo, da se podrobneje seznanite s celotnim potekom izvedbe wakeboardinga.

Wakeboarding izvajamo na Ptujskem jezeru pri Ptuju. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

 

Pin It

Koronavirus obvestilo

Koronavirus obvestilo

V času omejitev zaradi koronavirusa lahko naročila za vsa doživetja oddate nemoteno in jih boste lahko izkoristili takoj po odpravljenih omejitvah. Vsi darilni boni izstavljeni v tem času bodo veljavni 1 leto od konca omejitev, ki onemogočajo izvedbo vašega adrenalinskega doživetja. Vsa doživetja se bodo pričela takoj ko bo to mogoče, vse karte, ki potečejo v tem času pa se bodo avtomatsko podaljšale.

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas

Koledar tečajev

loader
Copyright © 2021 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal