Potek vašega vertikalnega teka

1. Priprava na spust

Dobimo se ob dogovorjenem terminu na dogovorjenem kraju. Oblečeno imejte udobno obleko (trenerka, kratke hlače,...). Po pristopu na most vas opremimo s sistemom vezi, s katerimi boste priklopljeni na varovalne vrvi, sledi tudi obvezno tehtanje. Predstavimo vam potek vertikalnega teka in vas seznanimo s procedurami pri spustu, pravilnem položajem telesa,.... Seveda se potrudimo, da vam odgovorimo tudi na vsa vaša vprašanja.

 

2. Nagib čez rob brezna in tek

Ko ste na vrsti za spust, pristopite na rampo, kjer se opravi še zadnji pregled. Počasi se premaknete do roba in pred vami je čudovit pogled na dolino reke Drave, pod vami pa 96 metrov globine. Vendar brez skrbi - pripeti ste na varovalne vrvi in že se pričnete nagibati čez rob brezna...
Telo vam poživi adrenalin in s hitrostjo, ki jo sami določite se začnete spuščati do tal. Za najpogumnejše je na voljo tudi spust z Inline rolerji, za še večji adrenalinski "kick".

 

3. Zaključek spusta

Ko prispete do dna, vas bo naša ekipa pričakala in vas ustrezno zavarovala. Ko boste varno stali na tleh, vam bomo odpeli vso varovalno pasovje, verjetno pa se vam bodo še nekaj časa tresla kolena od adrenalina. Toda brez skrbi... Spust ste preživeli :-) ... in polni novih občutkov, ki ste jih doživeli v adrenalinskem spustu ste bogatejši za IZJEMNO IZKUŠNJO.

 

Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal