Rally

Nič ni podobno vznemirjenju, ko drvite mimo prepadov in dreves, po makadamskih ali asfaltnih cestah kot sovoznik v pravem rally avtu in občutite nepredstavljivo hitrost dirkalnih avtomobilov. Ta navdušujoča izkušnja je bila pogosto rezervirana samo za rally tekmovalne voznike, sedaj pa lahko to doživite tudi pri nas. Sedeli boste v avtomobilu priravljenem za rally tekmovanje in izkusili neverjetno vožnjo, ki je kot nalašč za vse ljubitelje motošporta. Naši strokovno usposobljeni inštruktorji vam bodo predstavili visoko zmogljive dirkalne avtomobile, ki jih imamo na voljo. Po kratki pripravi vas bomo z našimi mentorji spustili na progo in zagotovili, da boste največ iztisnili iz avtomobila, ter doživeli 100% čistega adrenalina kot sovoznik rallya!

Če imate v krvi bencin in iščete izkušnjo vožnje, ki je malo nekonvencionalna, vendar polna adrenalina, potem ne iščite več. Morda ste gledali rally na TV-ju ali celo videli akcijo v živo, vendar vas nič ne more pripraviti na pravo vožnjo, kjer boste čutili moč avtomobila kot nikoli prej! Doživeli boste upravljanje drsenja, upravljanje zavor, tehnike pod in nad krmiljenja in še več. Vendar ne pozabite, da ne boste drveli z vašim avtomobilom po ovinkih nato na poti domov.

V naši adrenalinski ponudbi lahko izbirate med naslednjimi rally vožnjami:

Izvedba in cena vsake rally vožnje vključuje

Za dodatne informacije o izvedbi rally vožnje, vas vabimo, da se podrobneje seznanite s celotnim potekom vožnje.

Ujemite vaš adrenalinski dogodek na posnetek in ga delite z vašimi bližnjimi!

Da bo vaše doživetje ostalo nepozabno in ga boste lahko delili tudi z drugimi lahko izberete tudi:

 


Rally vožnje izvajamo na neutrjeni podeželski cesti blizu Idrije v kraju Vojsko. Termine vožnje si lahko ogledate na našem koledarju adrenalinskih doživetij. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

 

Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal