Motokros

Želite narediti prve korake v svet motokrosa ali pa ste že izkušen motorist in bi radi nadgradili vaše znanje? Pri usposabljanju za motokros bomo pomagali začetnikom brez vozniškega dovoljenja prav tako pa izkušenim voznikom motorjev. Na tečaju se boste učili z pravimi MX profesionalci, naučili se boste značilnosti vožnje po motokros poligonu in s pomočjo trenerjev spoznavali različne tehnike vožnje v offroad-u. Zavedamo se, da so začetki najpomembnejši, zato združujemo znanje izkušenih trenerjev, pedagoške prijeme ter tekmovalne izkušnje, v vam razumljiv način dela.

Motokros je odličen šport za sproščanje adrenalina, zato udeleženci kasneje ne čutijo potrebe po pretiranem "dirkanju" po cestah. Učinkovito upravljanje z motorjem, ki je zelo koristno v prihodnosti in na cesti, pa je še ena od prednosti tega športa, za katerega sta potrebni le nekaj vztrajnosti in fizične pripravljenosti. Na tečaju se boste seznanili z načinom uporabe motorja, s pravili na progi prav tako pa boste prejeli vso zaščitno opremo. Hitrost vašega učenja bomo prilagajali vašemu dojemanju in implementiranju pridobljenega znanja.

V naši adrenalinski ponudbi lahko izbirate med naslednjimi motokros tečaji:

Izvedba in cena vsakega tečaja vključuje

Za dodatne informacije o izvedbi motokrosa, vas vabimo, da se podrobneje seznanite s celotnim potekom tečaja.

Bi se preizkusili v vožnji z motokros motorjem?


Motokros tečaj izvajamo na motokros progi v kraju Orehova vas. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

 

Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal