Snemanje in slikanje skoka

Snemanje skoka iz zunanje perspektive

je dodatna opcijska storitev pri bungee skoku. Storitev vključuje snemanje iz zunanje perspektive in izdelavo DVD-ja. Posnetki so izdelani v HD (High Definition) kakovosti. Storitev izvajamo pri vseh vrstah skokov, naročite pa jo lahko proti plačilu, kot dodatno možnost ob naročilu posameznega bungee skoka.

Primer snemanja bungee skoka z kamero

 

Snemanje skoka z kamero na telesu (Action video)

je dodatna opcijska storitev pri bungee skoku. Storitev vključuje snemanje z kamero, ki je pripeta na vašem telesu in izdelavo DVD-ja. Posnetki so izdelani v HD (High Definition) kakovosti. Storitev izvajamo pri vseh vrstah skokov, naročite pa jo lahko proti plačilu, kot dodatno možnost ob naročilu posameznega bungee skoka.

Primer snemanja bungee skoka z kamero na telesu

 

Slikanje skoka iz zunanje perspektive

je dodatna opcijska storitev pri bungee skoku. Storitev vključuje slikanje z profesionalnim fotoaparatom iz zunanje perspektive in izdelavo DVD-ja z posnetki, ki vsebuje caa 50 fotografij. Fotografije so izdelane v visoki kakovosti. Storitev izvajamo pri vseh vrstah skokov, naročite pa jo lahko proti plačilu, kot dodatno možnost ob naročilu posameznega bungee skoka.

Primer profesionalnega slikanja bungee skoka

 

Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal