Bungee Jumping

Doživi svobodo v novi dimenziji in izkusi čarobnost prostega pada. Dodaj krila svoji avanturi in dvigni svojo samozavest. Skok z elastiko ali Bungee Jumping je edinstvena kombinacija svobode ter brezskrbnosti letenja z garancijo popolne varnosti. Bungee jumping v svoji najizvirnejši obliki. Občutek mravljinčenja in izziv pred skokom v Dravo iz najvišjega železniškega mosta v Evropi iz višine 96 metrov ali iz jezu Klaus iz višine 50 metrov. Pod vami zeleno-modra reka sredi čudovite narave. Pripravite se na najbolj nenavaden skok svojega življenja.

Visoko usposobljena ekipa in certificirana varnost vam zagotavlja varen in brezskrbnen užitek. Nazaj h koreninam - bungee jumping z mostu ali jezu je najbolj privlačna oblika skokov. V prostem padu iz najvišjega železniškega mostu ali mogočnega jezu v ozadju je tudi za strokovnjake najlepša oblika skokov - užitek in še več akcije v številnih izvedbah: skok v tandemu z partnerjem ali prijateljem, skakanje z "potopom", skok na hrbet, skok z salto,...

Bungee skoke izvajamo na Podjunskem mostu na avstrijskem Koroškem in na jezu Klaus v Zgornji Avstriji, dodatno pa vam ponujamo še storitve slikanja in/ali snemanja, s čimer bo vaše adrenalinsko doživetje ostalo nepozabno.


V naši adrenalinski ponudbi lahko izbirate med naslednjimi bungee skoki:

Izvedba in cena vsakega skoka vključuje

Za dodatne informacije o izvedbi skoka, vas vabimo, da se podrobneje seznanite s celotnim potekom skoka.

Ujemite vaš adrenalinski dogodek na posnetek in ga delite z vašimi bližnjimi!

Da bo vaše doživetje ostalo nepozabno in ga boste lahko delili tudi z drugimi lahko izberete tudi:

 

Skočite iz višine 96 metrov nad vodo!


Bungee skoke izvajamo na najvišjem železniškem mostu v Evropi v kraju Eis-Ruden (približno 10 min vožnje iz Dravograda) na avstrijskem Koroškem in na jezu Klaus v kraju Klaus (približno 2 ure vožnje iz Maribora) v Zgornji Avstriji. Termine skokov si lahko ogledate na našem koledarju adrenalinskih doživetij. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

 

Pin It

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas

Koledar skokov

loader
Copyright © 2018 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Google+
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal