Bungee Jumping

Doživi svobodo v novi dimenziji in izkusi čarobnost prostega pada. Dodaj krila svoji avanturi in dvigni svojo samozavest. Skok z elastiko ali Bungee Jumping je edinstvena kombinacija svobode ter brezskrbnosti letenja z garancijo popolne varnosti. Bungee jumping v svoji najizvirnejši obliki. Občutek mravljinčenja in izziv pred skokom v Dravo iz najvišjega železniškega mosta v Evropi iz višine 96 metrov ali iz jezu Klaus iz višine 50 metrov. Pod vami zeleno-modra reka sredi čudovite narave. Pripravite se na najbolj nenavaden skok svojega življenja.

Visoko usposobljena ekipa in certificirana varnost vam zagotavlja varen in brezskrbnen užitek. Nazaj h koreninam - bungee jumping z mostu ali jezu je najbolj privlačna oblika skokov. V prostem padu iz najvišjega železniškega mostu ali mogočnega jezu v ozadju je tudi za strokovnjake najlepša oblika skokov - užitek in še več akcije v številnih izvedbah: skok v tandemu z partnerjem ali prijateljem, skakanje z "potopom", skok na hrbet, skok z salto,...

Bungee skoke izvajamo na Podjunskem mostu na avstrijskem Koroškem in na jezu Klaus v Zgornji Avstriji, dodatno pa vam ponujamo še storitve slikanja in/ali snemanja, s čimer bo vaše adrenalinsko doživetje ostalo nepozabno.


V naši adrenalinski ponudbi lahko izbirate med naslednjimi bungee skoki:

Izvedba in cena vsakega skoka vključuje

Za dodatne informacije o izvedbi skoka, vas vabimo, da se podrobneje seznanite s celotnim potekom skoka.

Ujemite vaš adrenalinski dogodek na posnetek in ga delite z vašimi bližnjimi!

Da bo vaše doživetje ostalo nepozabno in ga boste lahko delili tudi z drugimi lahko izberete tudi:

 

Skočite iz višine 96 metrov nad vodo!


Bungee skoke izvajamo na najvišjem železniškem mostu v Evropi v kraju Eis-Ruden (približno 10 min vožnje iz Dravograda) na avstrijskem Koroškem in na jezu Klaus v kraju Klaus (približno 2 ure vožnje iz Maribora) v Zgornji Avstriji. Termine skokov si lahko ogledate na našem koledarju adrenalinskih doživetij. Če imate kakršnakoli vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

 

Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal